ANNONS

Vackert möter viktigt

/

Helt i min smak! Anrika Rörstrand tänker nytt och breddar sitt sortiment med en serie dekorativa fat och kärl för personliga små ting som smycken, nycklar och mynt. Med tre runda fat, ett ovalt fat samt en skål kan du skapa små vackra stilleben där hemma. Känns lite Svenskt tenn över det hela eller vad tycker ni!? Jag tycker kollektionen är urfin! De utsökta motiven hämtade från den svenska floran och faunan  och bakom idé och konceptutveckling står Prins Carl Philip. Rörstrands mångåriga medarbetare Anna Lerinder står för formen och de naturtrogna illustrationerna är ritade av Stefan Hörberg.

Den speciella kollektionen med det talande namnet Rörstrands Svenska Rödlistan illustrerar fem hotade arter från den svenska rödlistan skapad av Artdatabanken på uppdrag av Naturvårdsverket. Listan anger ca 4000 hotade och missgynnade djur och växter i Sverige och Rörstrand har valt att uppmärksamma följande fem: fälthumlan, mjältbräken, fjällugglan, större ekbock och grönfläckig padda. Finns exempelvis hos Dukatbord från och med 1:a oktober.

Pressbilder: Rörstrand

Jag sätter upp de små faten på min ”whish-list”. Idag blir det Malmö, för att sedan förbereda inför Stockholm pressvisningar, Formex och möten! Ska bli så kul!

Kram Jannice

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00