ANNONS

Duvblått sovrum

/

God förmiddag!!! Hemma igen efter lyckade dagar i Stockholm. Idag är det mammaledig dag och vi ska bara göra vad som faller oss in. Själv känner jag mig lite sliten. Det är alltid samma visa, mängder av intryck gör en slut i både kropp och själ, men på ett skönt sätt. Nu ska saker och ting få landa, växa och gotta till sig för att sedan kunna användas under hösten!

Det var alltså här mina klädda boxar hamnade! I sovrummet som går i duvblått! Hortensior (favvoblomman i augusti, makalöst vacker) har fått komma in från trädgården och pryda min vas som jag fyndade på Coop för någon vecka sedan! 29 kr!! Hur billigt var inte det?! Syns inte på bilden men den är något insvängd upptill, lite lik den här.

Bilder: Simplicity

Tapeten heter Lace och är från Boråstapeter och dess färg har fått sätta tonen i vårt sovrum på små detaljer. Just nu letar jag lite nya textilier för att pigga upp och göra det mysigt inför hösten. Fortsättning följer.

Önskar er alla en härlig helg!

Kramar Jannice

70
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00