ANNONS

Projekt gästrum

/

Bild: Simplicity

I helgen blir det en tur för att inhandla material till sänggavel som ska byggas till gästrummet. Charlie har som sagt bytt rum till ett större vilket gör att mamma får nya inredningsprojekt att pyssla med. Nu alltså projekt gästrum! Här ser ni  tonerna och känslan jag tänkt jobba med. Tyget med sländor som jag hittade på Stoff & Stil förra veckan hade jag tänkt göra sänggavel av! Beige vacker pläd (Ilva) som är något mörkare än tapeten som kommer från Bohemekollektionen, Boråstapeter. Tonerna till det får bli kaki, lite senap, grålila och beige! Vaserna är från Ilva och klädhängare till gästernas morgonrock och annat finns hos Habo. Skärmen är från Butik Linnea.

Ha en fin lördag! Här väntar Österlen för en inspirationstripp med familjen!

Kram Jannice

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00