ANNONS

Söndag & soffmys

/

Söndag! Lång frukost! Mys i soffan till Nyhetsmorgon (men nu allt som oftast Barnkanalen) och inget planerat! Skönt!  Här hamnade den stickade senapsgula kudden som nu får samsas med mina favoriter från Paris.

Petroleum och just senap tycker jag är väldigt vackra tillsammans och känns mysiga inför hösten. Ska bara fixa till några fler föremål som tar upp senapstonen sedan kommer det kännas klart!

Bilder: Simplicity

I korgen finns extra filtar, gosig kudde till lilleman, någon bok och iPad. Perfekt dold förvaring till småpryttlar som man vill ha nära till hands. Jag försöker ALLTID jobba med dold förvaring. Mitt bästa tips om man vill få rummet och hemmet att kännas lugnt och harmoniskt.

Önskar er en fin söndag! Idag tror jag att jag ska fixa sänggaveln till gästrummet! Ska fota och göra ett DYI-inlägg här på bloggen senare. Hur lätt som helst och gör en enorm skillnad till rummet (och sömnen).

Kram på er,
Jannice

Inköpsställen: Korg David Desing, MY Habitation har liknande. Kudde, Ilva. Zebramönstrade kuddar, Fragornard i Paris. Tittskåp, Artelleriet. Tavlor finns liknande hos, Blackballoon där även pläden finns.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00