Söndag & soffmys

Söndag! Lång frukost! Mys i soffan till Nyhetsmorgon (men nu allt som oftast Barnkanalen) och inget planerat! Skönt!  Här hamnade den stickade senapsgula kudden som nu får samsas med mina favoriter från Paris.

Petroleum och just senap tycker jag är väldigt vackra tillsammans och känns mysiga inför hösten. Ska bara fixa till några fler föremål som tar upp senapstonen sedan kommer det kännas klart!

Bilder: Simplicity

I korgen finns extra filtar, gosig kudde till lilleman, någon bok och iPad. Perfekt dold förvaring till småpryttlar som man vill ha nära till hands. Jag försöker ALLTID jobba med dold förvaring. Mitt bästa tips om man vill få rummet och hemmet att kännas lugnt och harmoniskt.

Önskar er en fin söndag! Idag tror jag att jag ska fixa sänggaveln till gästrummet! Ska fota och göra ett DYI-inlägg här på bloggen senare. Hur lätt som helst och gör en enorm skillnad till rummet (och sömnen).

Kram på er,
Jannice

Inköpsställen: Korg David Desing, MY Habitation har liknande. Kudde, Ilva. Zebramönstrade kuddar, Fragornard i Paris. Tittskåp, Artelleriet. Tavlor finns liknande hos, Blackballoon där även pläden finns.

 1. Sanne skriver:

  Åh ja! Gerne en DIY for dummies (læs jag). Vil SÅ gerne lave sådan en sengegavl til mit soveværelse. Og – as always – tak for inspiration og skønne billeder.
  Knus Sanne

  1. Jannice skriver:

   det kommer! har inte gjort den än… blidde till och vila istället 🙂 kram jannice

 2. Så snyggt i ert tv-rum. Gillar lite inslag av färg men själv har jag svårt att få till nåt som jag gillar, plockas oftast bort efter ett tag och så blir det svart/vita kvar 😉
  Korgen är superfin, kram Suss

  1. Jannice skriver:

   in med liiite färg eller börja med att ta in trä… och växter… kram jannice

 3. Ingela skriver:

  Du har så fint vardagsrum! Vi har börjat möblera om härhemma, börjat i ett rum men allt har blivit kaos, hmm 😉 Vill gärna få tips på hur man kan göra i vardagsrummet om man har måååånga böcker som behöver få plats- dessutom visst porslin i ett vitrinskåp (ja,vet att det inte är optimalt men vi har faktiskt ingen annan plats för det) …just nu har vi 4st Billy bokhyllor och det är sååå tråkigt tycker jag. De är i bok, så det blir mörkt. Så vad göra? Bara byta till vita skåp? Tips?

  1. Jannice skriver:

   vita skåp gör stor skillnad. sedan lätta upp. först sätt böckerna i färgordning. mörka ska vara längst ner… sen lätta upp emellan och sätt dit några vackra föremål, låt det vara tomt, för att sedan fylla på med en hel rad med böcker. ska blogga om mammas o pappas bokhylla framöver så ska du få se. kram jannice

   1. Ingela skriver:

    Åh, bra – ser fram emot att få fler tips! Vi har faktiskt lättat upp det lite -plockat bort en del böcker och ställt in lite fina saker emellan- och bara det gjorde JÄTTE-skillnad! Det kändes mycket bättre redan. Men att få dem vita är nästa projekt…någon gång i framtiden…
    Tack för tipsen 🙂

 4. cecilia skriver:

  Den senapsgula kudden är så fin…men hittar den tyvärr inte på Ilvas hemsida?

  1. Jannice skriver:

   nej jag vet. tyvärr är deras sida INTE bra. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..