Höstnytt i trädgården

Igår planterade jag lite nytt i krukorna här hemma. Många sommarväxter är ju så makalöst tråkiga nu. De växer bara liksom på längden. Fint gräs och nya växter i kallt grågröna toner med violett nyans blir jättefint till vår trädgård, dörrarnas och fönsternas färg.

Lammborstgräs är så vackert att jag skulle kunna ha det överallt!

Bilder: Simplicity

Vid ingången fick mina två höga krukor följande utstyrsel. Dessa blommor, som jag inte kan namnen på (kanske kan någon av er fina läsare dem?) ska hålla sig hela hösten och även Lammborstgräset tål lite kyla!

Önskar er en fin dag! Själv ska jag skrota hemma och ta hand om mig själv.

Kramar Jannice

 

 

  1. i like bob dylan, he is a single of the greatest singer songwriter::

  2. How are things? I have never been on this web site for a long time. Glad to talk to your post.

  3. There is noticeably a lot to identify about this. I assume you made some nice points in features also.

  4. Thanks for some other wonderful article. The place else could anybody get that type of information in such an ideal method of writing? I have a presentation next week, and I’m on the search for such info.

  5. Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just could not come across. What a perfect site.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..