ANNONS

Höstnytt i trädgården

/

Igår planterade jag lite nytt i krukorna här hemma. Många sommarväxter är ju så makalöst tråkiga nu. De växer bara liksom på längden. Fint gräs och nya växter i kallt grågröna toner med violett nyans blir jättefint till vår trädgård, dörrarnas och fönsternas färg.

Lammborstgräs är så vackert att jag skulle kunna ha det överallt!

Bilder: Simplicity

Vid ingången fick mina två höga krukor följande utstyrsel. Dessa blommor, som jag inte kan namnen på (kanske kan någon av er fina läsare dem?) ska hålla sig hela hösten och även Lammborstgräset tål lite kyla!

Önskar er en fin dag! Själv ska jag skrota hemma och ta hand om mig själv.

Kramar Jannice

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00