ANNONS

Lite på sne!

/

Bild: Simplicity

Ni frågar mig ibland vad jag gör med alla saker som står framme med en liten 2-åring. Jag svarar –  Jag låter dem vara framme, hur ska han annars lära sig? I väldigt enstaka fall kan något ramla i backen. Som här! Min favvislampa, som förlorat en plastbit och nu hänger lite på sne. Blir ändå varm inombords när jag ser den, men den ska få åka på reparation nästa vecka. Nu måste det bli gjort, det har varit så här ett tag. Eller vad säger du mamma?

I soffan har det såklart blivit lite kuddnytt. Denna gång från det underbara stället Vacker Vardag på Österlen! Ägarna är samma som äger Oscar Clothilde i Stockholm, en av mina favoritbutiker. Lite mustigare färger på textilier och härliga doftljus skapar genast höstfeeling här hemma.

Önskar er en trevlig fredag och helg!

Kram Jannice

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00