Lite på sne!

Bild: Simplicity

Ni frågar mig ibland vad jag gör med alla saker som står framme med en liten 2-åring. Jag svarar –  Jag låter dem vara framme, hur ska han annars lära sig? I väldigt enstaka fall kan något ramla i backen. Som här! Min favvislampa, som förlorat en plastbit och nu hänger lite på sne. Blir ändå varm inombords när jag ser den, men den ska få åka på reparation nästa vecka. Nu måste det bli gjort, det har varit så här ett tag. Eller vad säger du mamma?

I soffan har det såklart blivit lite kuddnytt. Denna gång från det underbara stället Vacker Vardag på Österlen! Ägarna är samma som äger Oscar Clothilde i Stockholm, en av mina favoritbutiker. Lite mustigare färger på textilier och härliga doftljus skapar genast höstfeeling här hemma.

Önskar er en trevlig fredag och helg!

Kram Jannice

 1. Merete skriver:

  Hei.
  Jeg vet du har svart på hva fargen på veggen i stuen heter tdligere, men jeg kan ikke finne den her i norge. Har du en ncs kode på den? Tusen takk! 🙂
  Mvh
  Merete

 2. Anita skriver:

  Jag har blivit så förtjust i den silvriga lampfoten. Var kommer den ifrån?
  Tacksam för svar

  1. Jannice skriver:

   villa collection… har dessvärre kursat. kram jannice

 3. Har heller aldrig plockat bort saker. En del tycker att man helt ska ”barnanpassa” sitt hem och ta undan allt… men ska man själv inte trivas hemma då? Klart man ska barnsäkra med fönsterhaspar och elkontakter, men lampor o möbler måste ju få stå framme.. Dessutom är det inte alltid barn som har sönder saker, det finns en hel del vuxna som är rätt klumpiga *fniss*
  Å, hoppas du kan hjälpa mig med vart soffbordet kommer ifrån o hoppas det finns i vitt!!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

  1. Jannice skriver:

   det kommer från ilva och finns i vitt när jag var där och köpte det svarta.. på nätet är de dock inte så bra. krma jannice

 4. Anhavi skriver:

  En till som inte plockat bort halva huset för att barnen kom. Visst har det rasat ett par vaser och några fläckar har inte gått att få bort. Men det kan hända den bäste. Den fläcken på mattan vi har nu har jag själv gjort – snubblade på katten med ett glas vin i handen. Nej, låt grejerna vara framme så att barnen lär sig och vi får njuta av dom.

  1. Jannice skriver:

   Heja! kram jannice

 5. M skriver:

  Vi har också haft allting framme hela tiden, med alla tre barnen, och det har gått hur bra som helst. Hemligheten är nog att aldrig ta bort saker – då kan jag gott tänka mig att det är svårt att ta fram dem igen, som någon skrev här. Vi har valt att ha fina men oömma saker på soffbordet där barnen suttit mycket medan vi sett på teve, och i en fönsterbräda där barnen gärna stått och tittat ut, men annars har de fått lära sig att inte röra. Det blir mycket ”nejnej” en tid, men sen lär de sig faktiskt! Då har vi aldrig heller haft problem när vi hälsat på folk som inte har egna barn och en massa finsaker framme på låg nivå (vilket jag vet att en del familjer med ”rensade” hem har…).

  1. Jannice skriver:

   Håller med… har precis gjort samma sak 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..