ANNONS

Leila – ny bok!

/

Vad tror ni? Kommer den här boken bli en succé or what? Jag kommer ihåg när Leilas hem var med i ett inredningsmagasin för något år sedan och det blev omåttligt populärt bland bloggare och läsare. Många av mina kunder kom med bilder från hennes hem och ville köra en copy paste. Kan jämföras med bilden på Meg Ryans frisyr man hade med sig till frisören i början av 90-talet, fniss. Framsidan ser lite för New England för min smak, men jag hoppas det döljer sig en drös med bilder på en elegant kolonial stil (á la deras bibliotek) med massvis med vackra stilleben!

Iaf vi väntar med spänning Leila!

Kram Jannice

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00