ANNONS

Hemma hos Helt Enkelt

/

I veckan var jag hos Anna-Malin med den fina bloggen Helt Enkelt här på Sköna hem, som förövrigt är nominerad till årets inredningsblogg!! Ni röster väl på henne, HÄR!!! Vi hade en mysig dag med mycket inredningsprat (jodå det är sant *fniss*). Och så fick ju förmånen att fota hennes vackra hem och nyanlagda trädgård. Det blev så många bilder att vi börjar med bilderna inomhus!

Den här söta lyktan i Marockansk stil och lite mindre än de andra varianterna hade jag med mig som present då det var första gången jag var hemma hos Anna-Malin, och den satt ju som en smäck i det underbara hemmet. Och på hennes fiiiiin fiiiina egentillverkade soffbord i carraramarmor. Kan du inte göra ett matbord till mig Anna-Malin *blink*.

Ljuset var underbart och jag tror inte jag har behövt redigera en enda bild! Makalöst roligt att fota när ljuset bara finns där från början!

Överallt finns små fantastiska stilleben och det märks att Anna-Malin har kärlek till sakerna och tycker om att skapa välbefinnande för sig och sin omgivning.

Det bjöds på kaffe, med goda kakor, men innan det hade vi klämt i oss en sådan här goding…..

Bilder: Simplicity

…. en smarrig räkmacka som jag hade tagit med från Veras Deli här i byn! Så god att man baxnar!

Hoppas ni njutit av mitt bildregn! Nästa vecka kommer en drös med bilder från hennes vackra trädgård!

Ha nu en fin fin söndag!

Kramar Jannice

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00