Frågestund – SLUT!!

Bild: Simplicity

Slut för den här gången! Jag har massor med frågor att besvara så var snälla och respektera att denna frågestund är slut!

Jajamän! Nu är det väl ändå dags för en frågestund här på bloggen!? Shoooot! Fråga mig om Feng Shui, inredning, bloggandet, företagandet, tja… vad du vill!! Du vet väl om att alla mina frågor och svar finns här från tidigare tillfällen.

Den underbara duvblå matta är från Åhléns och har tagit plats i sovrummet. Passar perfekt med tapeten Lace som pryder en av väggarna! Skorna… Åååå dessa gobitar köpte jag till förra årets Guldknappengala. Love them! Och inte nog med att de är snygga, de är hur sköna som helst!! Köpta hos Trampolin i Helsingborg.

Nä nu ska jag åka och kika på färg och mattprov till en kund!

Kramar Jannice

 1. Elin skriver:

  Hej! Tack för en underbart inspirerande och välskriven blogg! För mig är bloggen en stor motivation i mina studier – jag längtar tills jag får flytta in i ett ”riktigt” hem och inreda det! Men, tills dess är studentrummet på 18 kvadrat en verklighet. Så jag undrar om du har några råd till små hem, där man vill åstadkomma mycket med både begränsad budget och utrymme. Tack på förhand! /Elin

 2. Cissi skriver:

  Hej Jannice! Tack för all inspiration du ger på din blogg! Jag vill passa på och fråga om placering av skrivbord. Du brukar slå ett slag för att flytta ut skrivbordet i rummet. Har du tips på hur man ska placera ett skrivbord med en stor datorskärm på (ingen laptop). Baksidan på skärmen och sladdarna är inte särkilt vackra att titta på. 🙂

  Undrar även hur jag ska placera barnens skrivbord (utan dataskärmar på). Nu står skrivborden under var sitt fönster, då de gärna vill kunna titta ut. Det innebär att de sitter med ryggen mot dörröppningen och saknar kraftposition. Hur skulle du möblera?

  En sista fråga: Hur placerar man skrivbordet bäst i ett rum med snedtak?

  Kram Cissi

 3. Camilla skriver:

  I vårt kök har vi furutak, släta björklucko och björkköksmöbler. Bänken är spektrolit. Burspråk med två stora fönste och två små mot öster. Det känns som om det saknas något. Kan du tipsa på färg eller annat jag kan tillföra för att få till det. Tack på förhand.

 4. Camilla skriver:

  En vänninas dotter har blivit diagnostiserad med adhd och funderar vad dom kan tänka på i inredningen i hennes rum för att lugna ner intrycken.

 5. Sarah skriver:

  Hej!
  Tack för en fantastisk blogg, du ger mig så mycket inspiration och bra tips.
  Nu till frågan. Mitt vardagsrum
  har vita väggar, ekparkett, vitt matsalsbord (typ ellipse) och svarta stolar i skinn (typ sjuan), och vita möbler i övrigt. Förutom en mörkbrun soffa, som jag tycker ställer till det lite. Vilken typ av matta tror du på? Och vilka accentfärger tycker du att jag ska ta in?

  Stort tack för din hjälp!
  Kram Sarah

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..