ANNONS

Frågestund – SLUT!!

/

Bild: Simplicity

Slut för den här gången! Jag har massor med frågor att besvara så var snälla och respektera att denna frågestund är slut!

Jajamän! Nu är det väl ändå dags för en frågestund här på bloggen!? Shoooot! Fråga mig om Feng Shui, inredning, bloggandet, företagandet, tja… vad du vill!! Du vet väl om att alla mina frågor och svar finns här från tidigare tillfällen.

Den underbara duvblå matta är från Åhléns och har tagit plats i sovrummet. Passar perfekt med tapeten Lace som pryder en av väggarna! Skorna… Åååå dessa gobitar köpte jag till förra årets Guldknappengala. Love them! Och inte nog med att de är snygga, de är hur sköna som helst!! Köpta hos Trampolin i Helsingborg.

Nä nu ska jag åka och kika på färg och mattprov till en kund!

Kramar Jannice

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00