ANNONS

På vårt köksbord

/

Just nu har jag grymt behov av förändring! Det händer alltid samma tid på året. I augusti, som när man skulle köpa skolbänkspapper och uppdatera skolkittet. Lika roligt och lika inspirerande är det att fixa med hemmet inför hösten.

Jag vill byta ut garderoben, riva väggar, måla om, möblera om…. Nja, sedan andas jag. Känner efter och så…. börjar jag ”litta nett” som de säger här i Skåne med att sätta till lite jord i vårt hem. Bruna ting som ger ett mjukare intryck, elegant och avslappnat på samma gång, och ett måste om man har mycket svart, vitt och grått i sitt hem.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin onsdag! Själv ska jag fortsätta svara på alla era frågor. Det kommer upp här på bloggen när det är klart! Ni vet väl om att ni alltid hittar frågor och svar under kategorier här på bloggen!

Kram på er,
Jannice

Inköpsställen: Tapet Ypsilon, Boråstapeter. Tavla, Love Warriors, Hanna Lemholt. Träfat, My Habitation. Vas, Coop. I vasen, Ulleterneller från trädgården.

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00