ANNONS

Rosa elegans

/

På sidan Wonderdeco hittade jag det här fantastiska hemmet. Alltid lika duktiga Caroline Endre har flyttat och visat upp sitt hem igen. Med en säker elegant stil och med känsla för årstidens skiftningar ändrar hon enkelt om med kulörer på textilier så som kuddar, gardiner, mattor och lampskärmar.

Ååå det där bordet, det där bordet…. så makalöst vackert det är. Men priset!? Maken? Tomten? Någon rik med pengar över?

Våga blanda mässing, koppar och silver. Det blir både vackert och personligt!

Inredningstips!
Samla din samling på ett bord i rummet! Genom att gruppera dina favoritföremål upplevs de som en enhet och känslan blir inte rörig!

När kommer det tillbaka att vi ska börja samla serviser igen? Gör ni det? Jag tycker det finns en mysig känsla i det. Istället för slit och släng och stress över att man har 2 muggar av det märket, och 3 av något annat. Samla på något fint och framför allt, använd det – vardag som till fest!

Fick jag välja kakel, kök, bänkskiva och blandare är det här PRECIS så jag hade gjort det.

Både du och badrummet mår bra av små vackra stilleben. Fina burkar till bomull och en elegant skål till ditt smink gör det lite roligare att göra morgontoaletten vardagar.

Puffen är ju som en karamell så fin!!

Och så golvet! Gah… har alltid varit svag för detta sisalgolv! Men vad gör man om man tappar ett glas vin? Någon? Bosse (katten) skulle ju ha hela huset som klösbräda med ett sådant här golv *skratt*.

Bilder med tillstånd från Wonderdeco

Ha nu en fin torsdag! Själv drar jag till Design Trade i Köpenhamn med ett gäng glada tjejer. Följ mig gärna på Instagram under dagen @addsimplicity, så ses vi här på bloggen morgon igen!

Kram Jannice

Kram Jannice

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00