Rosa elegans

På sidan Wonderdeco hittade jag det här fantastiska hemmet. Alltid lika duktiga Caroline Endre har flyttat och visat upp sitt hem igen. Med en säker elegant stil och med känsla för årstidens skiftningar ändrar hon enkelt om med kulörer på textilier så som kuddar, gardiner, mattor och lampskärmar.

Ååå det där bordet, det där bordet…. så makalöst vackert det är. Men priset!? Maken? Tomten? Någon rik med pengar över?

Våga blanda mässing, koppar och silver. Det blir både vackert och personligt!

Inredningstips!
Samla din samling på ett bord i rummet! Genom att gruppera dina favoritföremål upplevs de som en enhet och känslan blir inte rörig!

När kommer det tillbaka att vi ska börja samla serviser igen? Gör ni det? Jag tycker det finns en mysig känsla i det. Istället för slit och släng och stress över att man har 2 muggar av det märket, och 3 av något annat. Samla på något fint och framför allt, använd det – vardag som till fest!

Fick jag välja kakel, kök, bänkskiva och blandare är det här PRECIS så jag hade gjort det.

Både du och badrummet mår bra av små vackra stilleben. Fina burkar till bomull och en elegant skål till ditt smink gör det lite roligare att göra morgontoaletten vardagar.

Puffen är ju som en karamell så fin!!

Och så golvet! Gah… har alltid varit svag för detta sisalgolv! Men vad gör man om man tappar ett glas vin? Någon? Bosse (katten) skulle ju ha hela huset som klösbräda med ett sådant här golv *skratt*.

Bilder med tillstånd från Wonderdeco

Ha nu en fin torsdag! Själv drar jag till Design Trade i Köpenhamn med ett gäng glada tjejer. Följ mig gärna på Instagram under dagen @addsimplicity, så ses vi här på bloggen morgon igen!

Kram Jannice

 

Kram Jannice

 

 

 1. lottA skriver:

  var kommer bordet ifrån – det var superfint

 2. Linda skriver:

  Likt dig, tycker jag bordet är något speciellt, prislappen också, därför skulle det vara jättekul om du kunde ge förlag på några varianter med en något mer human prislapp. Jag tror många inkl mig själv skulle uppskatta detta!

  1. Jannice skriver:

   jag vet, men tyvärr finns det INGET bord som är som detta?Kanske lite samma ben på hays variant med mässingsben. Eller ilvas runda i svart som vi hade tidigare.. men som sagt. långt ifrån 🙂 VI får fortsätta drömma då 😉 Kram jannice

 3. Maria skriver:

  Fantastiskt personlig design.
  En inredare som är säker på sin smak och vågar ta ut svängarna. Ingen ängslig inredning som sneglar på andra. befriande utan elefanter från Svensk tenn utan hör slår man till med ett bord direkt. Personligt klädda stoppade möbler och så ser man att det är handplockat. En snygg silverskål från populärt märke men här tillsammans med antikt så det blir personligt och avsaknad av randiga mattor vilket snabbt blir omodernt. En inredning som står över trender och håller över tid.
  Maria

 4. Adela skriver:

  Helt fantastiskt galet snyggt!!
  Gillar också gamla serviser och kollar ofta auktioner och loppisar efter det.
  Kram du härliga och ha en fin dag i fina Köpenhamn!
  Adela
  http://www.houseofadela.blogspot.se

 5. Ursnyggt!!! Det där bordet står högt upp på min önskelista. Kanske om jag vinner någon gång?! Min farmor och farfar samlade serviser till alla oss barnbarn och själv ÄLSKAR jag att samla serviser.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..