Moodboard tv-rum

20130830-084724.jpg

Min moodboard till tv-rummet! Ny kudde från Oscar Clothilde, zebramönster på vackert antikfyndat fat och så ny tapet med struktur. Nu ryker den populära fondväggen i dov petroleum och ersätts med en något mer sofistikerad tapet (boroson/Boråstapeter). Tyget i senap från Stoff & Stil får pigga upp rummet och ska bli kudde!

Snart kommer svaren på tisdagens frågestund!

Kram Jannice

 1. Mimmi skriver:

  Det där kommer att bli supersnyggt!!! Ser fram emot att beskåda det färdiga resultatet!

 2. Mimmi skriver:

  Hej
  Har du mått och pris på kudden från OC, hittar det inte
  förresten bloggen din är så nice!
  /Mimmi

  1. Jannice skriver:

   50×50 cm och kostar 1400 kr (!?!?!) ja jag vet 😉 Men jag kuuunde inte motstå. kram jannice

 3. Stort gilla!
  Det är precis dessa färger jag försöker få till i vårt vardagsrum för tillfället…
  Tack för inspirationen!

 4. Väldigt fint tycker jag! Gillade bilden redan på Instagram, men fint i stor bild:). Just den här färgkombon finns i harmoniskt och stilsäkert stylad lägenhet ute på Hemnet. Om du inte själv sett redan (på Alvhem Mäkleri eller min blogg förra fredagen;-). Tror du gillar den!

  Ha en skön helg!
  Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..