ANNONS

Work in progress

/

Bilder: Simplicity

Lovade ju tidigare i somras när ni önskade inlägg att jag skulle visa lite mer av jobben jag gör, hur en dag kan se ut osv. Idag tänkte jag visa er lite sneakpeaks från inredningen jag gör på CDON kontoret i Malmö! Fotade några bilder när jag var där förra veckan. Nedervåningen är i princip klar så när som på några bord som fattas. Från det att jag var där och fotade finns det nu även kakel på väggarna i köket. Ååå… det blir så fint!! Är helnöjd! När allt är på plats blir det fler bilder här på bloggen och framför allt på helheten! Ja, även de populära före- och efterbilderna kan jag bjuda er på. Är du nyfiken på att se min moodboard kring projektet hittar du den här.

Fin lördag och sista sommardag (iaf om man ska se till sommarmånader) på er!

Kram Jannice

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00