Work in progress

Bilder: Simplicity

Lovade ju tidigare i somras när ni önskade inlägg att jag skulle visa lite mer av jobben jag gör, hur en dag kan se ut osv. Idag tänkte jag visa er lite sneakpeaks från inredningen jag gör på CDON kontoret i Malmö! Fotade några bilder när jag var där förra veckan. Nedervåningen är i princip klar så när som på några bord som fattas. Från det att jag var där och fotade finns det nu även kakel på väggarna i köket. Ååå… det blir så fint!! Är helnöjd! När allt är på plats blir det fler bilder här på bloggen och framför allt på helheten! Ja, även de populära före- och efterbilderna kan jag bjuda er på. Är du nyfiken på att se min moodboard kring projektet hittar du den här.

Fin lördag och sista sommardag (iaf om man ska se till sommarmånader) på er!

Kram Jannice

 1. Jättehärliga färger som ger både lugn och energi i rummet! Snygga detaljer och härliga mönster och kombinationer. Helt klart bra jobbat! 🙂 På det där kontoret kommer garanterat kreativitet och inspirationen att flöda! 🙂

  1. Jannice skriver:

   tack söta du! tusen tack! Jannice

 2. Jessica skriver:

  Jag blev helt kär i den limegröna soffan i 50/60-talsstil. Var kommer den ifrån?

  1. Jannice skriver:

   Ikea! Ikea Stockholm kollektionen. Den är underbar! kram jannice

   1. Sandra skriver:

    Den limegröna soffan kommer från Rum 21. Superfin!

    1. Jessica skriver:

     Stort tack. Rum 21-soffan åkte upp på önskelistan!

     1. Jannice skriver:

      visst är den fin!! 🙂 kram jannice

 3. Annika skriver:

  Detta är en kommentar till gårdagens underbara bild av den lilla två-årshanden som just skall nypa ett popcorn från skålen. Helt ljuvligt!

  1. Jannice skriver:

   Ja de små händerna kan man som mamma aldrig få nog av 🙂 Kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..