En vacker våning

Välkommen in till denna fantastiska våning i Malmö! Kikade in på Sofies blogg häromdagen och såg några bilder från detta hem! Var genast tvungen att ta mig en kik! Snygg blandning mellan modernt, klassiskt och antikt! Underbara färgval och vackra golv.

Rum i fil…. är det inte ljuvligt! Och dessa fantastiska dörrar! Det är något visst med vackra lägenheter. Så storslaget, pampigt och mysigt på samma gång.

Ett runt bord mitt inne i rummet och på det, en gigantisk vas med blommor! Mer Feng Shui kan det inte bli!

Köket har det klassiska svartvita golvet, vitt liggande kakel, granitskiva och vita luckor. Snyggt och aldrig blir det omodernt! Märk dock att det är en hel del rutmönster i köket; i kakel, i luckor, på golvet, så det krävs färska kryddor, runda saker och annat som mjukar upp för att få balans.

Läckert med den moderna lampan mot de antika tavlorna. Stolstyget från Svenskt tenn är ljuvligt!

Bilder: Bolaget Fastighetsförmedling

Visst är det  vackert, personligt och så där skönt stilfullt!? Nu blir det fredagsmys här för hela slanten och i eftermiddag bär det iväg till The Lodge Resort för styrelsemöte i mitt bolag! Självklart är kameran med på turen! Och så finns jag som alltid på Instagram som @addsimplicity.

Önskar er en fantastisk helg och tack för att ni kikar in här! Det blir bara fler och fler och det värmer verkligen mitt hjärta!

Kram Jannice

  1. Tack vännen! Ett helt underbart hem med magisk färgsättning:) Hoppas ni hade det gottigt på The Lodge! Kram Kram

  2. Ebba skriver:

    Roligt att du gillar det! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..