Jobb, nytta & nöje

Ny vecka och vi börjar den med en bildserie från vår fantastiska vistelse på The Lodge Resort i helgen! I år hade jag valt att lägga mitt styrelsemöte där och vi passade på att förena nytta med nöje. Vi började med att njuta av deras desserttallrik och prosecco i solen med en magisk utsikt!

Därefter var det dags att checka in i vårt rum i sann New England stil. Blått, vitt, rött, rotting och liggande träpanel. Vackert! Utsikten från vårt rum var lika storslagen! Eller vad tycks?

Därefter var det dags att traska iväg till SPA:et!

Här sitter jag och njuter i solen med Jeanette som är en klippa i bolaget när det gäller investeringar, placeringar och redovisning!

Att bara får pyssla om sig själv. Bubbla i jacuzzin, göra inpackning och njuta av sköna produkter var balsam för själen.

Vi alla hade rummen jämte varandra så det var bara att tjoa, mellan fönsterna!

Dags för kvällsmingel!! Skön afton (sista sensommardagen sa någon). Byxor Copenhagen Luxe köpta hos Style and Living, Väst My Habitation, tröja Malene Birger. Väska Mulberry.

Middagen var baserad på säsongens produkter. Vi började med en kantarellsoppa to die for och hjorten till huvudrätt, trés bien!

Lördagen började med frukost och därefter styrelsemöte, där jag hann och förälska mig i en matta….

…komma fram till många bra beslut för Add Simplicity AB….

…..samt äta god lunch på terrassen, i solen, med människor som driver mig framåt!

Summa summarum: En mycket givande resa och nyttan förenades verkligen med nöje! Jag rekommenderar gärna The Lodge för er som vill ha en trevlig och framförallt mysig upplevelse nu i höst! Ja när som för den delen! Det är en storslagen natur och läget, magiskt! Lite som i Twin Peaks, fast i underbara Skåne! Hihi…

Bilder: Simplicity

Bye, bye från Add Simplicity AB och styrelsen! Nu tar vi sikte mot nya mål och ni hänger förstås med!

Kramar Jannice

 

 

 1. Annica skriver:

  The lodge är verkligen ett jättemysigt ställe. Längtar tills nästa gång vi kan åka dit för en helg. Ni ser verkligen ut att ha haft det fint. Måste bara få fråga om den svarta fina västen. Den finns inte längre på My Habitation. Vilket märke är det? Tänkte att jag kanske kan söka efter den eller en liknande på nätet.

  1. Hej! Annika på My Habitation här. Västen har inget märke och är tillfälligt slut i lager. Jag hojtar till på FB eller Instagram om/när jag får in fler. Ha en fin kväll.

   1. Annica skriver:

    Åh, tack för så snabbt svar. Jag håller tummen för att du får in fler för jag vill verkligen ha en. Har precis klickat på gilla-knappen på FB så att jag inte missar om den dyker upp.

 2. Haha, jag trodde ni var i New York eller något med den amerikanska touchen över både namn och stil på det fina stället 😉

  Man borde nog komma sig till Skåne för det verkar fullt med fina platser där att njuta av !

 3. Ida skriver:

  Fina bilder, där är så fantastiskt fint! Har dock bara ätit där men vill gärna övernatta någon gång.
  Och lät ju trevligt att kunna kombinera nytta med nöje 🙂
  Ha en skön dag, kram!

 4. Jenny skriver:

  Vilka underbara bilder!! Sen är ju du söt som få Jannice

  1. Jannice skriver:

   Men tack snälla du! Det värmer att höra! Ja åk dit och njuuut! Kram jannice

 5. Hanna skriver:

  Vilken rolig uppstart på säsongen!
  Har du några tips hur man ska inreda kring en eldstad eller kamin? Har du själv en i hemmet? Jag tycker det ser så tomt ut bredvid vår nya kamin på något sätt. 🙂

  1. Jannice skriver:

   Bra idé! Det gör jag ett inlägg om inom snar framtid. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..