Vårt nya vardagsrum!

Fredag och några bilder från vårt nymöblerade vardagsrum! Ja, för visst är det så när man flyttat och ändrat om! Det känns som man är nyinflyttad och det infinner sig en sådan där go förändringskänsla i magen (älskar’t). Men först måste jag bara nämna buketten på bordet som jag plockade ihop från vår trädgård igår!!!!! Är den inte fantastisk?! Och vilken lyx att bara kunna gå ut och knipsa av några kvistar som förgyller tillvaron så enormt! Nu är färgerna precis i trädgården som jag älskar dem, dova, varsamma, harmoniska och underbart vackra!

Bilder: Simplicity

Och så det här med möbleringen! Så klart blev det Feng Shui varianten *blink*. Nä, men skämt å sido det känns väldigt bra! Vi har flyttat ut soffan från väggen, golvlampan har hamnat vid fåtöljen och vips känns det luftigt och inbjudande. Uppsikt över rummet, matsalen, den ÖPPNA spisen, fönsterna och likadan utsikt över tv:n som vi hade innan. Tidigare i veckan när jag frågade er om vad ni tyckte, var det några som nämnde att byrån kändes stor, men det var nog bilden som gjorde den missvisande (den ser så bred ut där) för det känns inte alls så, känns snarare som den kom till sin rätt nu.

Lampan och sladdar etc är inte fixade ännu, men jag tänkte att det var fredag och så klart ska det bli några bilder från vårt nya vardagsrum! Nu är matsalen kvar att inreda. Just nu känns det lite tomt, men snart så!

Önskar er en trevlig helg och tusen tack för att ni kikar in här om dagarna. Det värmer oerhört mycket! Nu ska Charlie och jag baka äppelkaka för vi får finbesök av vår trädgårdsarkitekt Karin som har med sig sekatören och ska ta och visa mig hur man gallrar bland allt det frodiga i trädgården!

Kram Jannice

Inköpsställen: Pläd i soffan, Beach House Alpaca line. Kuddar Paris, Ilva och Inreda Utreda. Soffa, R.o.o.m. Tavla, Hannah Lemholt. Lampa Bestlite, Lännamöbler. Byrå House Doctor, Holmbytorp. Matta Morum, samt fåtölj Flen, båda från Ikea. Soffbord och Dome från Day Home, Blackballoon. Antikt bord, auktion. Brickor som Buddhan står på, My Habitation.