Höstfix & Holy Sally

I helgen var det dags att plocka våra äpplen! Makalöst fina äpplen i massor, så det har blivit både äppelpaj, äppelmos och källaren fylld med lavade kartonger.

Ni vet ju att jag då och då tipsar om en webbutik! Idag tänkte jag faktiskt tipsa om en klädbutik! Holy Sally heter märket (hur snygg är inte loggan?!)

och designern Annika har både varit mönsterkonstruktör för Fira (fd Spira), jobbat för H&M och Puma. Jag fick nys om märket i somras när hon hade sommarbutik och nu har hon blivit med eget märke och webbutik! Kläderna är i strl 120-170 och det bästa är att storlek 170 är en S/M och passar även en kvinna som jag på 172 cm! Utan problem. Fina kläder alltså, hur söt är exempelvis inte den här tröjan? Perfekt till både dig och din dotter och till både bra pris och kvalitet. I helgen invigde jag min nya gosiga poncho i mjuk bomull! Kommer vara perfekt i höst, kalla dagar över skjortan på kontoret, till tightsen eller över klänningen. Sidan är under uppbyggnad, men kom ihåg vart ni hörde om det här märket först *blink*.

Bilder: Simplicity

Efter äppelplock, kaka och kaffe ute i solen, blev det lite nytt i krukorna och fix så att trädgården är redo inför hösten! Nu önskar jag er en fin start på veckan! Här ska det både bli leverantörsbesök hos Blackballoon. Kundbesök i Malmö och föreläsning på torsdag! Några av er kommer jag ju med andra ord träffa denna vecka! Ska bli hur kul som helst!

Kram på er,Jannice