Hemma hos Leila

I senaste numret av Sköna hem som kommer ut idag, kan man läsa om Leilas fantastiska hem. Jag köpte hennes bok förra veckan och har läst den från pärm till pärm. Så befriande stil med kärlek och fingerspetskänsla för inredning. Så skönt avslappnat och så trivsamt. Fritt från ängsliga svartvita inredningar. More is more som ger ett stilfullt intryck.

Med inspiration från fransk bistro, engelsk landsbygd och filmer har Leila och hennes man byggt upp en personlig inredningsstil som vi sällan sett. Jag älskar’t och blir tokinspirerad!

Bilder: Martin Löf

Kolla in hallen! Så himla snyggt med alla tavlor och ränder som är strikta och så det slitna bordet som får stå för det där lite oväntade inslaget i inredningen. Och så den fantastiska rosbuketten att välkomnas till varje dag! Feng Shui så det står härliga till mina vänner! Nyfiken på fler bilder? Köp tidningen och varför inte boken!?

Här ska vi ta en cykeltur till lekplatsen med picknick i cykelkorgen, sen ska jag nog passa på att pyssla lite fredagsfint här hemma medan lille sover middag!

Önskar er en fin fredag!

Kram Jannice