Inspiration sovrum

Kollage: Simplicity

Måndag igen! Hej var det går denna höst! Hoppas ni alla haft en härlig helg. Själv känner jag mig utvilad efter dagar på SPA med familjen! Jag tänkte att vi börjar denna vecka med ett inspirationskollage över sovrum! Sovrum bör enligt Feng Shui hålla lugna färgskalor, en rejäl sänggavel som både är bekväm och skapar trygghet. Tvåsamhet då man vill främja kärleken i rummet. Runda nattduksbord som ger ett mjukt intryck utan vassa kanter som känns olustiga att ha pekandes mot huvudet. Textilier, kuddar, mattor och plädar som gör det ombonat och trivsamt!

Bild: Anna Nyblaues

Något som vi sällan har i våra sovrum är snittblommor i en bukett. Med tanke på att sovrummet är vårt näst viktigaste rum efter hallen, varför inte köpa en bukett till detta rum nästa gång du är i blomsteraffären. Ett bra sätt att pyssla om sig själv och sin partner. Välj gärna en rosa, cerise, röd eller orange färg på blomman för att främja kärleken lite extra.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Sänggavel Artwood. Tapet, Cole & Son. Lampa, sängborg, bänk, matta och gardin, Ikea. Kruka med myrtenträd i, ananasljusstakar samt spegel, Longcoast Living. Väckarklocka, Länna möbler. Den vackra urnan med lock är från Oscar Clothilde och den bruna vasen från My Habitation. Kuddar Malene Birger, men H&M Home har liknande.