Juldukning behind the scenes

Idag är min lediga dag och den handlar om att ta hand om mig själv. Jag ska åka ner till Malmö och Böddi för att bli fin i håret. Det var allt längesen det blev slingor och klippning, så det ska bli underbart att bara sitta och bli ompysslad, med en hög härliga tidningar, gott kaffe och en smarrig kardemummabulle efter denna hektiska vecka.

Medan jag vilar och tar hand om mig själv får ni se några bilder ”behind the scenes” från gårdagens plåtning och reportage till Välamagasin! Som ni ser hade vi väldigt roligt och julstämningen var på topp!

Bosse har frontat både framsidan på Allt i hemmet och Aftonbladet! En kille som vet hur en kamera ska tas. Här har ni förövrigt världens snyggaste stol som jag köpte hos Urbanliving när jag och töserna var på bloggtur på Österlen. Piña heter den och är från Magis. Makalöst snygg som en solitär och gudomlig att sitta i.

Bilder: CarlMagnus

En helhetsbild på dukningen och glöggbordet som jag stylade med bara varor från köpcentret Väla. Ni kan tro jag har släpat varor! Pjuh… Närmare bilder och inspiration kommer lite längre fram. Här står jag och tänder ljus och ser ut som ett ljus själv. From som självaste Ave Maria. Haha…. Första gången förresten ni ser vår nya matplats! Dock är stolarna inte bestämda ännu. Igår plockade jag ihop några svarta som fanns i huset, men problem matsalsstol kvarstår. Eller problem och problem…. Det är kul att känna efter, titta och fundera. Som att planera en resa ungefär!Bilderna har fotografen CarlMagnus tagit. Jag har faktiskt gått på kurs hos honom för många år sedan! Han sa: Jag minns att du hade mest vita bilder och verkade gå igenom en mjölkvit period.

Haha.. passade fint in i Ljust & Fräscht uppsättningen med andra ord. Han blev nog förvånad när han kom hem till en ”lergråbrun” fondvägg, svarta stolar och bord, med lila accentfärg. Igår passade jag på att vara idel öra och lära mig ännu mer om fotograferandet! Att lyssna på CalleMange är hur intressant som helst och man har mycket att lära, det är en sak som är säker! Först ett nytt objektiv om chefen min är snäll, och det är hon ju, hihi!

Ha en fin torsdag och tack alla för ni kikar in här! I think you’re amazing!

Kram Jannice