ANNONS

Julinspiration dukning

/

Tvära kast! Från gårdagens bilder med värme och sommarkänsla, till lite juldukning och jul inspiration! Är det för tidigt? Nej, vet ni vad? Inspiration kring julen är faktiskt det mest sökta på nätet just nu så jag tänkte jag bjuder på några bilder från min juldukning jag gjorde för en tidning för några veckor sedan. Jag valde att jobba med grått, brunt och svart som basfärger. Som eldelement valde jag den lilacerisa tonen och sedan adderade jag växtlighet genom ecalyptus, olivkvistar och granris!

Ett hett tips är att tänka balans mellan de 5 elementen även när du dukar! Då blir bordet harmoniskt och helheten bäst! Tänk på att blått är den färgen vi tappar aptit av så undvik gärna den, allra helst så här års när vi behöver mer ombonat och mustiga toner runt omkring oss. Orange är den färgen som skapar mest aptit!

Bilder: Simplicity

Nästa vecka är det julskyltning i vår by här i Helsingborg. Det är alltid en vecka tidigare, och vi kommer ha vårt årliga glöggmys för vänner och bekanta. Så när vi kommer hem ska jag upp på vinden och hämta adventsljusstakarna. Känns overkligt att vi redan snart är där!? Vart tog hösten vägen?

Önskar er en fin fredag och en riktigt trevlig helg!

Kram Jannice

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00