ANNONS

Jul i vitt

/

Tänkte ta upp lite olika stilar när det gäller julpynt här på bloggen! Önskar du en jul i vitt?! Då är mitt tips att du jobbar extra mycket med grönska i form av grankvistar, minienar, julgranar och hyacinter. Det gröna skapar nämligen värme åt allt det kalla vita.

Fårskinnsplädar, oavsett färg, värmer så klart och ger ett inbjudande intryck! Placera dem i skinnstolar som gärna blir kalla så här års!

En vacker urna med granris och någon dekoration räcker i ett fönster. Tänk hellre stort här än en massa kvistar utpyntade runt om i rummet. Ju större desto härligare!

Bilder: Femina.dk

Juldukning i vackraste vitt! Låt hela hemmet följa den ”röda” (läs vita) tråden! Fint och enhetligt! Om du vill skapa en vit jul där hemma, är mässing en metall att föredra då den skapar en helt annan värme än silver.

Önskar er en fin torsdag! Själv ska jag bege mig ner mot Lomma och sköna Susann, för att träffa den här donnan, den här pinglan och den här ladyn! Det ska bli den månatliga egenföretagarträffen med blogg och inredningsgänget.

Kram Jannice

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00