Julpyntat vardagsrum

I söndags hade vi (som ni säkert redan vet vi det här laget) glöggmys här hemma. Julskyltning här i byn avslutar vi varje år med öppet hus! Vi bjöd på glögg och godsaker och det var full rulle. Alltså inte så stillsamt som på de här bilderna. Hihi… passade på att ta några bilder innan gästerna anlände. Vi konstaterade att för några år sedan var det endast ett litet knyte som vilade runt famn till famn, och numera är det barn skrattandes och stojandes överallt. Tänk vad livet förändras bara på några år…. Och helt klart till det bättre. Sedan vår lille son kom, är varje dag en högtid.

Bilder: Simplicity

Nu är det iallafall adventspyntat här hemma och denna vecka ska vi bara gotta oss framför brasan, tända ljus och dricka glögg (inte årets då, för den var inte något att hänga i julgranen, haha). Dags att lämna lille på dagis och vidare på jobbuppdrag! Önskar er en fin tisdag och jag hoppas att lite härlig adventsinspiration infunnit sig i era hjärtan.

Kram Jannice

Inköpsställen: Soffor, soffbord, lampa, askfat/skål Ilva. Allt på brickan, samt kuddar och dynor i fåtöljer, Blackballoon. Den mönstrade längst till höger, Inreda Utreda. Vas, Svenskt tenn. Rådjur, R.o.o.m. Fåtöljer Holmbytorp. Ananas, My Habitation. Lampa på sideboard, Västra Ströö.