ANNONS

Välj ett inredningstema

/

Vad som gör livet gott har intresserat människan i alla tider. Idag letar människor mer än någonsin efter sätt att må bra, som en motvikt till all teknologi och stress som vi utsätts för. Vad man kanske inte tänker på är att börja från basen, hemmet, där grunden till vårt välmående ligger. Våra hem är en spegelbild av oss själva, så om våra hem lider, gör vi det också, själsligt och känslomässigt.

När jag inreder brukar jag inspireras av ett tema, en känsla eller en färg. I vårt allrum har jag inspirerats av Paris. Jag älskar den staden och känslan den ger mig, så därför får föremål, böcker och tavlor uttrycka min kärlek till staden och landet.

I ena delen av rummet har jag gjort en tavelvägg, där många av tavlorna är från bilder från svartvita fotoböcker jag köpte när jag var i Paris. Kan man göra så? Riva i böcker! Japp, jag tycker det. Jag njuter mer av bilderna på väggen än i böcker som jag sällan har tid att bläddra i.

Detta är ett rum jag och maken trivs väldigt bra i. Det speglar känslan på inredning vi vill åt. Det här rummet har även den ordning som behövs för att kunna leva enkelt, och vi värdesätter sakerna som omger oss. Feng Shui är så mycket mer än bara möbler och tillhörigheter, det är ett sätt att tänka och leva, och blir därmed en känsla.

Så vad inspirerar dig? Vilket rum trivs du extra mycket i? Feng Shui handlar om att skapa ett så harmoniskt hem utifrån dina behov och önskemål. Vad är dina?

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin söndag, idag åker definitivt julen ner i kartongerna och det packas för Spanienresa som väntar senare i veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Pariskudde, Par Courrier. Böcker, Bokus. Eifeltorn, tavlor köpa i Paris. Förstoringsglas ödla, My Habitation. Glasdome från Blackballoon. Ananaskruka, Loncoast Living. Soffor, soffbord och stor bordslampa, Ilva.

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00