På vårt matsalsbord

Bild: Simplicity

Från ljuvliga Spanien önskar jag er en härlig helg med en bild som låg i kameran från vårt matsalsbord. Nu har vi ju ett rejält bord som tillåter utsmyckning! Brukar undvika att dekorera i mitten, då behöver vi inte flytta på sakerna när vi tre ska äta. Några ljuslyktor på favoritbrickan, en skål med godisgömma för mamma och damen som är arvegods från mormor och morfar. Saker som ger skönhet för såväl öga, själ och gom.

Snart kommer sideboarden också som jag låtit tillverka av en smed och snickare! Ska bli spännande och se hur det blir och det ska bli roligt att visa er helheten i vår matsal.

Önskar en fin fredag! Nu ska maken och jag ut och göra Murcia! Jag har ju varit här en hel del tidigare i mitt förra jobb och imorgon vankas det bröllop! Hoppas kunna lägga upp några bilder så ni får se! Annars finns jag ju alltid på Instagram där jag heter @addsimplicity.

Kram på er, JanniceInköpslista: Klädda stolar Artwoods Boston, köpta hos CanCan interiör. Blandade lyktor, Åhléns. Vas Kotten från Svensk tenn. Bricka, Blackballoon. Stor ljuslykta, Longcoast Living. Kvinna, arvegods. Bord och spegel från PB Home, My Habitation sär även ananasen är ifrån. Lampa, Tine K.

Lampskärm, Ilva. Tapet, Borosan från Boråstapeter.