Finstämd stillhet

Bilder: Simplicity

För visst ger väl dessa underbara koraller en form av stillhet till inredningen?! Mina fynd som jag (läs maken) varsamt bar hem från Spanien. Fynd som jag hittade på Zara Home och NEJ SÅ KLART de är inte äkta, men ändå ljuvligt vackra. Jag har alltid tyckt om koraller av olika slag. De ger mig ett lugn och skänker stillhet och harmoni åt inredningen här hemma.

Med dessa bilder önskar jag er en fin fredag och trevlig helg!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Koraller, Zara Home. Boxar samt glaskub My Habitation. Ananaskruka, Longcoastliving.

  1. Matilda skriver:

    Hej! Sååå fina koraller 😀 Du har inte möjligtvis blivit less dom och vill sälja dom till mig?….

    Hoppas du får en underbar dag!

    KRAM

    1. hihi.. nej tyvärr. älskar dem. men zara home har en massa. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..