Graceful Living

En av trenderna 2014 som jag talade om i tidigare inlägg var sofistikerad elegans. Klädda möbler, mönster, textilier, gardiner och med en klassisk moderna touch. Idag tänkte jag visa er några bilder från Boråstapeters nya kollektion Graceful Living! Är det inte vackert så säg?! Deras tanke bakom kollektionen är att tapeterna ska ge dagens hem en elegans där det förflutna finns med som en stilla påminnelse om ett lugnare tempo. So Feng Shuiiiii!!!!! 

Graceful Living är en bred kollektion klassiskt eleganta tapeter med sofistikerade mönster som samtidigt ska ge en avslappnat, behaglig känsla i rummet. Med inredningsdetaljer såsom mässingsljusstakar och kuddar i siden, sammet eller päls ska det vara enkelt att skapa en hemmamiljö präglad av den vilsamt trygga kontrasten mellan gammalt och nytt som alltid ligger i tiden.

Nu är jag bra sugen att inreda mitt kontor. Det liksom kliar i fingrarna! Vem vet, kanske man skulle slå till på en tapet? Hmm… det tåls att tänka på.

Snygg mix mellan gammalt och nytt. Kontrasterna mellan det vita och svarta, och den inte för stickiga senapsgula, men ack så avgörande kaxig till inredningen.

Pressbilder: Boråstapeter

Kollektionen Graceful Living finns i butik från 18 februari och kostar 399 kr/rulle. Kollektionen innehåller 30 tapeter, 9 Plain, 1 Mineral och 4 Metallic.

Önskar er en fin onsdag! Här bär det iväg till Landskronahem för att sätta sist touchen på mina moodboards. Tjihoo!

Kram Jannice