ANNONS

Snäckboll & shoppingtips!

/

Go’kväll kära läsare. Jag har fått många frågor kring min korall som jag köpte i Spanien. Den var på rea, på Zara home och går därför inte att få tag på. Men för er som har frågat mig är ett hett tips de här snäckbollarna eller vad man ska kalla dem. Vackra i en glasdome, i ett stilleben, på en hög med böcker på ett bord eller varför inte i på fönsterbrädan i badrummet? Dekorationen finns hos Blackballoon, och för er som bor här nere i södern, och runt Helsingborg har Jenny inte bara nätbutik utan öppnar upp sitt showroom mellan kl 14-18 på torsdagar. Där det bjuds på inspiration, shoppingtips och imorgon väntas en hel del vårnyheter har jag hört, så jag tänkte ta mig en sväng dit! Kanske ses vi?

Nä, nu ska jag byta av maken vid strykbrädan. Hoppas bara det är Charlies kläder kvar i korgen. Går ju hur fort som helst och är roligt att stryka och lägga i fina högar, till skillnad från ett gäng med skjortor, kjolar och blusar. Pjuh!

Önskar er en fin kväll!

Kram Jannice

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00