Bilder från kontoret

Godmorgon kära besökare! Igår tog jag de första bilderna från mitt kontor som börjar bli ganska så klart! I hörnan ni ser här skall en fåtölj in med tillhörande fotpall, men jag måste hitta något först som ersätter den där hemma som ska få komma hit. Så länge får mitt ommålade auktionsfynd tjäna tänkarstol.

Fina boxar från Ikea till kanonpris! Skrivbordsskivan samt bokhyllan är också köpt därifrån. Mitt emot skrivbordet har jag ställt två besöksstolar, Nils, även dem från stora varuhuset.

Bilder: Simplicity

Min favoritklocka från Arne Jacobsen är en kär present som förgyller skrivbordet med sin sköna form! Den maffiga lampan är från Ilva om det är någon som undrar.

Japp, där hade ni några bilder från min skrivbordsplats. Igår blev även rit-och skisshörnan färdig, men jag håller lite på bilderna, för det är så roligt när man har en massa nytt att visa er!

Nu önskar jag er en riktigt fin tisdag och tackar det ödmjukaste för att ni tittar in här och för att ni ger mig så mycket positiv feedback! Ni är bara bäst!!

Kram Jannice

 1. Hej!
  Vad fint det blir! Är det Day Homes lampa eller är det Ilvas Bubble lamp fast med svart skärm som du har på skrivbordet? Är intresserad av att köpa den från Ilva men är nyfiken på hur den ser ut lite mer på nära håll än vad man ser på Ilvas hemsida. Vore jätteglad om du vill svara, för din ser jättefin ut! Tack för en väldigt fin och inspirerande blogg. Kram Malin

 2. Lillan skriver:

  Gillar färgen i ditt vardagsrum, vet du ncs nr? 🙂

 3. Så fint det ser ut Jannice, skrev nyss ett inlägg om just ett eget kontor som står högst upp på min önskelista just nu.

  Kram

 4. Ylva skriver:

  Väldigt snyggt! Men jag undrar, känns det inte liiite tråkigt att hemmet och kontoret ser så lika ut? Det skulle jag tycka.

 5. Hej. Måste börja med att berömma dig för din jättefina blogg! Beundransvärt att välja en linje och sedan verkligen hålla sig till det. Men den där klockan? Bara jag ser bilden tänker jag på höga ringsignaler och slut på vila. Är det inte stressande att ha en ”väckarklocka” framför näsan när man ska skapa vackra rogivande feng shui-miljöer?
  Annars – snyggt som vanligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..