Malaco Viva Lakrits pressevent

Igår bar det iväg till Grand Hotell här i Helsingborg deras restaurangen Kitchen & Table, där det vankades pressevent för Malacos Viva Lakrits. Bloggare, tidningsfolk, kockar med flera hade samlats för att delta i Ulrika med eventbyrån Plodders vin och lakritsprovning och jag säger OJ så oväntat gott det var tillsammans!!

Smakerna som lanseras är Chilli, Salt och sött. Och med olika viner förstärktes vinerna ytterligare!

Sommelieren Joakim från Kitchen & Table, berättade om varför han valt de olika vinerna till respektive lakritssort.

Glasen fylldes på….

Ljuva Ulrika på Plodder pratadkort om nyheterna och lanseringen (finns i butik nu!). Sedan bjöds det på delikatesser och mer vin. Det arrangerades en tävling i samarbete med Kitchen & Table och vinnaren blev ingen mindre än JAG!!!! Jihaaaa! Jag och maken ska få njuta av en brunch en helg framöver. Trevligt!!

Bilder: Simplicity

En mycket trevlig kväll och roligt att allt inte bara händer i Stockholm! Man får så mycket inbjudningar som man inte kan gå på, men igår så! God mat och vin och en utbildning i det här med lakrits, som är en hel vetenskap OCH hädanefter kommer jag lägga stor vikt vid vilken lakrits jag köper. Min favoriter i Malacos sortiment?? Ååå.. så svårt, det står nog mellan briljanterna och juvelerna!!!

Önskar er en fin torsdag, nu ska Anna och jag gå på SPA tillsammans!

Kram Jannice

 1. Mmm vad gott det såg ut, älskar lakrits men det lät som en skum kombination med rödvin till… men det sa jag om mögelost och pepparkaka också och det fvisade ju sig vara en helt enastående kombination =) Kram på dig, Mia

 2. Emelie skriver:

  Hej!
  Tycker att träskivan på ditt nya sideboard är himla fin! Såg att det var ask, men vet du hur den är behandlad/målad med sen?
  PS tycker det är dags för en frågestund snart 😉

  1. Jannice skriver:

   Det får det bli! tack för du påminde mig. får kolla upp det, men det är målat med svart färg. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..