Vår matsal

Vår matsal börjar nu bli klar. Lite finlir, som någon tavla, samt dekoration i fönstret är kvar och kanske kanske en annan matta. Vill undvika den där svarta och vita känslan, men de bruna benen och väggen gör ju sitt till inredningen, så vi låter det sjunka in så länge. Det sista  som kommit till är den nya golvlampan till vänster, perfekt belysning och så balanserar den upp sideboarden till höger fint.

I onsdags var Anna, Daniella, Susann och Sofie här på lite bloggmöte/fika innan vi gav oss iväg till Malacos pressevent på Grand.

Jag hade dukat med min favorit serie Swedish Grace från Rörstrand och våra nya delikatess skedar Indra från Gense.

Jag bjöd på kladdkaka med grädde och jordgubbar, samt smarriga vaniljhjärtan.

Efter fikat såg det ut så här igen. Tonerna i vår matsal går som i övriga rum i smutsiga färger av lila, rosa och  petroleum med en gråbrun fondtapeten Borosan (alltså ingen målad vägg, ni är många som frågar mig om detta) på väggen.

Bilder: Simplicity

Med denna bukett på vårt matsalsbord önskar jag er en skön söndag!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Stolarna är från Artwood och köpta hos Can Can interiör, där även taklampan är ifrån. Spegel och bord köpt hos My Habitation, varumärket PB Home. Porslin och bestick, Dukatbord. Golvlampa, pall och tallrikar på väggen, Ilva. Matta, Olsson & Gerthel. Stor kruka, samt glaslykta från Longcoast Living.