Plug in

Godmorgon från kontoret! Idag blir det in med med mina Happy Plugs, på med Spotify och sedan ska det göras moodboards vid det här arbetsbordet. Känns lyxigt att numera ha ett kreativt arbetsbord i ståhöjd och ett skrivbord för datorn och andra möten. Då kan det alltid få vara kreativt och saker framme utan att det stör. 

Visst är de fina min hörlurar? Så klart att ajfånen i guld ska ha guldlurar! Klickade även hem ett genomskinligt skydd som faktiskt är ganska så osynligt. För det är ju det man vill ha när telefonen är snygg på utsidan.

Kram på er,
Jannice

Inköpsställen: Skrivborden, pennställ och lampor från Ikea. Foto, Love Warriors. Posters Happydays och tavlan med Simplicity är från Ylva Skarp. Svarta lådor Granit. Barstol gammal, finns liknande på Mio. Guldhörlurar och skydd till telefonen, Happy Plugs.

 1. Erika skriver:

  Nu är ju det här blogginlägget inte jättenytt, men den svarta anslagstavlan som din mood board sitter på, var hittar jag en sån? 🙂

 2. Lina skriver:

  Hejsan!
  Så suuuperfint du har ordnat det! Vill väldigt gärna se fler bilder från ditt kontor. Är i farten med att planera vårt hemma-kontor och suger in allt 🙂
  Vill fråga dig om hur du har gjort din fina moodboard/anslagstavla? Tycker det är svårt att hitta schyssta lösningar på det.

  Hälsningar Lina

 3. Åsa skriver:

  Älskar hur du alltid får till det:) Kramizar

 4. Hej! Har ganska nyss hittat till din blogg och den är bara bäst!! Undrar om du vet var man kan få tag på ett liknande soffbord som du har? Beställde ett vitt 2009 men avbeställde då leveransen skulle dröja flera månader( ångrar) å andra sidan tycker jag nu att det svarta är mycket snyggare mer klassiskt liksom ringde Ilva men de skulle förmodligen inte få in det igen. Skulle bli superlativ om du har någon idé Med vänlig hälsning, Nathalie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..