Färg & Stil

Idag skyndar jag på våren, fixar mig i håret hos Headwig och hoppas att det är så här grönt och härligt i trädgården när jag kommer hem. På tal om håret. Jag hade tänkte börja med lite färg och stil här på bloggen igen. Feng Shui handlar ju om en helhet, harmoni finns ju i så mycket mer än bara inredningen. Vet att ni är många som önskat fler färg & stil tips men jag har varit rädd för att bloggen ska bli för ytlig (sådana finns det så gott om ändå) och det är ibland svårt att få ihop bra förklarande text till bilderna, men vi gör ett försök med att återigen ge lite färg & stiltips här på bloggen. Fokus kommer inte ligga på trendigt och or not! Utan att inspirera er till att hitta er stil, skapa ordning i garderoben, förmedla en känsla, samt förstärka, förbättra och förminska med optisk illusion. Inga dieter utlovas utan grundidén handlar om att vara nöjd med den du är, och klä dig utefter dina förutsättningar.

Önskar er en fin onsdag! Förresten, senare i eftermiddag kommer jag lägga ut ett schema här på bloggen över var jag håller föreläsningar i vår och med länkar till biljettförsäljning. Så håll utkik ni som mejlat mig och undrat!

Kramar Jannice

 1. Vilken härlig bild, var köper man en sådan Buddha!?

 2. Helena skriver:

  Det där fotot är så fint! Är det från din trädgård? Det förmedlar sånt lugn och harmoni.
  Hur ska man tänka när det gäller placering av en budda? Bör man undvika att ha budda i något rum och hur kan man tänka när det gäller material och färg på den? Är det bäst att hålla sig till samma om man har flera stycken men i olika rum? Många frågor :-).
  Hoppas du får en fin dag! Kram Helena

 3. Anna skriver:

  Tycker det låter som bra fokus på stilinläggen!

 4. Sara skriver:

  Hoppas verkligen du kommer till Norrköping! 😉

 5. Barbro skriver:

  Håper du har planlagt å ha forelesninger i Norge snart 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..