Vilket hem!

Jamen där är det ju!!! Jag har alltid undrat hur Ikeas Liatorpsbord skulle se ut svartmålat, och så öppnar jag upp senaste Sköna hem och i ett av de vackraste hemmen på länge, står det! Titta så vackert! Vilket budgettips mina vänner! Älskar den här möbleringen. Vilken hall att komma hem till. Lägg även märke till den ljuvliga gråagröna färgen på väggarna. Tar fram dörrarna och stuckaturen så mycket mer än om väggarna varit vita. Och mattan, såklart är den specialbeställd och ritade av de som bor i våningen, men att bara få titta på den ger mig tillfredsställelse. LOVELY!

Makalöst vacker möblering och fin balans mellan antikt och modernt. Och vilka ljuvliga golv! Konsten är vald med ytterst noggrannhet, och blir ett med inredningen.

Bilder: Sköna hem Stylat av Charlotte Pettersson och foto Anne Nyblaeus

Ytterligare en sittzon i denna 5-rummare! Hade jag fått påpeka något i inredningen hade jag sett något mörkare kraftfullare sittpuffar som inte smälter in så mycket i mattan. Tyngden i rummet är nu lite felfördelad med allt tungt (mörkt) mot väggen. Det hade räckt med något mönster i tyget som hade mött upp den grå soffan.

Nu önskar jag er en fin fredag och trevlig helg! Här är vi lediga idag och eldar i spisen, medan regnet smattrar mot rutan.

Kram Jannice