Solens strålar i vårt kök

Solen skiner in genom våra tre fönster i vårt kök. Detta rum ligger åt sydväst med ett varmt ljus och med en härlig utsikt mot trädgården. Hade jag fått välja kakel och golv hade jag valt något gråare kallare toner då det redan är varmt ljus här inne och då vi egentligen inte behöver mer av den varan.  Men köket var nyrenoverat när vi köpte huset och har klassiskt valda material i basfärger med hög standard så jag är tacksam för det. Nästa projekt blir att olja bänken och välja en mörkare kall brun färg med mindre gulröd ton,som jag tror balanserar upp rummet fint.

Bilder: Simplicity

Ute känns det som våren är på gång. Hur härlig är det inte!? Efter OS finalen i hockey (som jag hoppas vi vinner!!!), ska jag ta mig en promenad i detta underbara väder! Annars är det sjukstuga här hemma. En liten gosebubb har feber och hosta, så imorgon blir det VAB för min del.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Köket och kaklet är Italienskt och vår diskmaskin en Fisher and Paykel. Tapeten är från Decorama och har en smutsrosa ton. Mugghållare, Blackballoon. Spodekoppar, My Habitation. Zebraburk, H&M Home. Pall, Åhléns. Vas och bricka, Dukatbord.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..