En buketts betydelse

Tänk vad en bukett med blommor på en central plats i huset kan skapa glädje och skönhet i hela själen!!

Denna underbaring till bukett plockade jag ihop i vår lokala blomsterbutik ”Råå blomman” här i byn. I dova rosa toner och i lite busig och yvig kostym passar den perfekt i favoritvasen.

Visste du att en bukett med blommor är en så kallad chihöjare inom Feng Shui. Den ökar energierna i ett rum och  hjälper till att höja den känslan och de mål du vill uppnå. Satsa hellre på en stor bukett än en massa små.

På vår Ikea Malmbyrå i vardagsrummet råder tema stillhet.

En buddha som påminner om insikt och lugn. Tänt ljus och en vacker bukett. Detta är vårt ”altarbord” som ska ge huset och familjen frid och balans. Med en blomsterbukett förstärker vi känslan av att vårda om vår familj och bringa harmoni till huset. Har du en sådan här plats i ditt hus eller lägenhet?

Bilder: Simplicity

Med dessa blomster önskar jag er en fin start på vecka! Hoppas solen skiner lika vackert på er som den gör här! Tror bestämt lilleman och jag (som är hemma idag) ska gå ut i trädgården och njuta av våren! Tänk vilka dagar det varit, man är ju svältfödd. Jihaa!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Vas, Svenskt tenn. Ljusstake, Ikea. Brickor, My Habitation. Buddha, köpt för 10 år sedan i Köpenhamn. Ljuslyktor, Åhléns. Skånetavla, Inreda Utreda. Höganäs Keramik tavla, present från Iittala.