Spegel och Nagel

Är så glad för min underbara ljusstake ”Nagel”. En reproduktion av Caesar Stoffi & Fritz Nagel modulljusstake från 1965 finns nu hos Dukatbord och jag fullkomligt kastade mig över dem när leveransen kom. Perfekt på byrån, perfekt att förändra och behöver inte alla ljus i för att vara vacker. Lagom modernt uttryck och samtidigt ger den metall åt den svarta byrån och lättar upp platsen.

Och så är den äntligen här! I höstas såg jag den på mässan och gjorde bums en beställning hos Blackballoon. Spegeln!! Den finaste jag sett från danska Day home. Den har hittat sin plats här hemma och sitter som en fokuspunkt i rummet så vi kan se den hela tiden.

Så länge står min rekvisitaväxt från veckans jobb åt Jysk på byrån. Jag har lovat hålla den vid liv till nästa vecka då jag ska bygga upp min styling i butiken på Emporia. Krukan är ju bara så vacker att jag dör lite grann! Säger bara Floristkompaniet i Stockholm. Hade jag bott där hade jag väl varit utfattig.

Bilder: Simplicity

Här kan man se betydelsen av att välja rätt växt med rätt ton. Denna lite gråtonade grönska passar fint till våra dova smutsiga pasteller här hemma.

Önskar er en fin söndag! Förresten ser ni lilla killen ner till höger i bild som tog sig en eftermiddagslur igår när jag tog bilderna.

Kram Jannice

 1. Fint! Är också på jakt efter en solspegel, jag vill dock ha en i guld. Man blir så glad av solspeglar! /cecilia

 2. Linda skriver:

  Hej Jannice!
  Älskar din blogg, har följt dig i flera år..

  Jag undrar vilken programvara du använder dig av när du planerar/designar utrymmen på datorn? Finns det något specifikt program som ‘de flesta’ i branschen använder sig av? Är det dyrt att köpa?

  1. jag gör dem i vanlig PPT 🙂 och när jag redigerar foton så görjag det i photoscape

   kram jannice

 3. Fint när man ser helheten Jannice, men lilla killen han stjäl showen 😉

 4. Ubersnyggt!!
  Fick ett ryck o ändrade om lite i vårt kök mellan febertopparna här idag.
  Måste hitta på något mellan varven, blir så galet rastlös!!
  Hoppas du har en fin söndag!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

 5. Maria skriver:

  Stilig, klassisk och modern på samma gång! Fråga: hur många moduler du har i din stake för att den ska få sitt utseende? Såg att den säljs i moduler om fyra och jag kan inte riktigt avgöra på dina bilder hur många moduler du har. Bara lite nyfiken.

  Skön söndag till dig och dina läsare!

  1. 8 st, alltså 2 paket. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..