ANNONS

Förvaring – garderob

/

Här har ni en Feng Shui konsults bekännelser. Japp, så här såg det ut när vinter och sommarkollektionen fick samsas i en enda röra. Men förra veckan bestämde jag mig för att rensa i vår hall. Packade undan våra vinterjackor, vantar, mössor och skor. Vi är många av oss tror jag som inte har stora förvaringsmöjligheter så därför tänkte jag idag ge tips på smarta förvaringslösningar.  

Forvara.se hittade jag perfekta vacuumpåsar och annan förvaring som underlättar här hemma. Jag hade redan lådor i plast från Ikea som jag placerade den största vacuumpåsen i. Obs! Tvättat eller vädrat jackorna först! Sedan la jag i våra vinterjackor, makens skidkläder, vantar, stickade halsdukar och vintermössor även min pälsmössa. Så här såg det ut innan jag tog fram dammsugaren och sög ut luften. Och efter… 

Voilá!! Fick till och med plats med lite ovanpå toppen innan jag bar ner plastbacken ner i källan. Efter jag putsat och ”fettat in” våra skor och stövlar blev det även en plastlåda för dem. Hur bra är det inte!? Perfekt om du ska förvara i ett utrymme där du är rädd för mal, fukt, källar- eller mögeldoft. 

Två av mina kappor valde jag att förvara i garderoben på ovanvåningen då de bör hänga rakt. (Ja jag rättade till kappan efter kortet var taget *skratt*). 

Om jag blev nöjd!? Oh ja, snyggt rent och plats för sommaren och alla lätta plagg. Love it! Vår hall är inte optimal, men tillsvidare har vi gjort det bästa av utrymmet, men tanken är ett platsbyggt system i så fort torktumlaren åker ner i källaren till en efterlängtad tvättstuga. Men så länge… kör vi ordning och reda i det vi har, det blir så mycket roligare och trevligare då!

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00