Kvällssol…

Innan vi åkte knäppte jag dessa bilder. Kvällssol i vår trädgård. Vår uteplats längst ut mot gatan, med utsikt över havet. På höger sida har vi nu planterat tre olika klematis som kommer blomma juli tom september. Ett tips jag fick från Cedegrens plantskola som är specialister inom klematis, och då killen där menade på att det är så mycket som blommar tidigt så det är roligare att ha den senare delen av sommaren. De kommer vara småblommiga, ska klippas ner varje vår och har en blandning mellan violett, purpur och indigo. Tror det kommer bli kanon där!

Bilder: Simplicity

Vid entrén har jag gjort ett stillben, med vår stora och kära vän, Buddhan. Japansk lönn, en lykta, fågelbad och några krukor. Vad som också tillkommit en är spegel. Tycker det är fantastiskt vackert med speglar i en trädgård. Ska försöka fästa den på planket bakom så den liksom tittar fram bland murgrönan och benveden.

Önskar er en fin dag! Här ska vi väl göra som alla andra dagar. Ta ett dopp, vicka på tårna, äta glass, kramas, mysa, äta god mat och njuta ytterligare lite till.

Kram Jannice