Mad Men rummet

Mad Men rummet… ja vi brukar kalla det så. Här är oftast städat, drinkbordet påfyllt och tv och elektroniska prylar utom räckhåll. Hehe… Så här års använder vi det här rummet mycket då det ligger i anslutning till vår terrass och trädgård. På lördagens fest fick jag och maken denna underbara bukett från mamma och pappa. Perfekt i vasen på bordet och åter igen vill jag poängtera en buketts förmåga att höja energierna i ett rum. Makalöst vad man mår bra, bara av slå ett öga på soffdelen när jag går förbi in till tv-rummet.

Jag giller täckta vaser när blommorna är bundna och stjälkarna lite busiga. Det ger ett lugnare intryck och ger buketten chansen att tala. Jag löser det oftast med en glasvas i för att vara säker på att den inte läcker.

Bilder: Simplicity

Idag jobbar jag i Stockholm och tar en sista check på mitt jobb på CDON kontoret. Anställda och möbler är på plats efter ett halvårs inredningsjobb.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Soffor, soffbord, skrivbordslampa, vas är från Ilva. Skåp, ljusstake och pläd, Ikea. Korall, förstoringsglas, kudde och liten Dome från My Habitation. Stor Dome och lila kuddar från Blackballoon. Svart-och lilarutig kudde, Inreda Utreda.