Fynd i vårt vardagsrum

Igår pratade jag loppisfynd i Aftonbladet söndag. Det här bordet, är väl inte direkt ett fynd men något som betyder mycket för mig och som var bland det första jag inhandlade på auktion. Men i torsdags, långt efter intervjun gjordes med mig. Följde jag med min vän Anna till Framtid här i  Helsingborg och fyndade bland annat den här Piccassotavlan (ja inte en riktig då, hihi) som sitter som en smäck ovanför det antika bordet. 80 kr för en vacker tavla som sätter tonen i hela rummet, love it! Ger lagom mycket färg till min smak och tar upp fondväggen bakom soffan.

Bilder: Simplicity

I korgen under ligger en mängd med smurfar, tågbana, klossar och annat för lilleman. Prydligt och städat blir det på ett nafs!

Idag får jag kundbesök på kontoret sedan ska jag börja packa upp allt inför loppisen på lördag och söndag. Oh my som det ser ut här på kontoret, men jag ska nog få ordning på det och ni som har vägarna förbi är sååå välkomna!!

Önskar er en fin dag på denna hela (!) vecka!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Matta, fåtölj, förvaringskorg och ljusstake, Ikea. Glasflaska, Boningshuset. Korall, Zara Home. Lampa, Hemtex. Bestlite, Lännamöbler. Ananaskruka, Longcoast Living. Vas och burk i keramik, Västra Ströö. Bord, köpt på auktion. Tavla, Loppis.