Frågestund – SLUT!

Foto: Therese Romell

 

35 frågor och snälla respektera att frågestunden är slut för denna gång. Jag har att göra om vi säger så *ler*.

Måndag och ny vecka!! Jag börjar den med en privat inredningskonsultation. Under tiden kör vi frågestund här på bloggen. Det var ju ett tag sedan. Shoooot mina vänner! Fråga på om allt mellan himmel och jord!!

Önskar er en fin start på denna midsommarvecka!

Kram Jannice

 1. pia skriver:

  Du undrade för en tid sedan vad man önskade att se på din blogg.
  Jag tycker alltid att du är så snyggt klädd. Därför tycker jag att det skulle vara roligt att se mer av, även om det är en inredningsblogg 🙂

  1. tack för dina synpunkter. är ju inte så bekväm med att ”vika ut mig” haha.. men vi får se, kommer tillfälle så gör det 🙂 kram jannice

 2. Emelie skriver:

  Hej Jannice va roligt med en frågestund! Jag läser din blogg dagligen och får massor av inspiration av dig. Jag hoppas inte att det är försent för att ställa en fråga. Jag har tröttnat på vårt köksbord och stolar. Vi har idag ett svart runt bord med svarta stolar och en grå kökssoffa. Köket går också i grått och svart. Nu har jag tröttnat lite på det svarta men känns som att jag fastnat lite i min inredning så nu passade det utmärkt att fråga dig om råd angående köksbord och stolar. Jag är ute efter ett mer klassiskt stil i min inredning och skulle även vilja ändra på kaklet i köket men det är en annan fråga:) Vad skulle du rekommendera för stolar, bord och en matta.
  Jag bifogar en bild.

 3. Eva skriver:

  Hej, först och främst, tack för en inspirerande blogg, du är skicklig!
  jag vill rådfråga dej om vår hall.
  Vi bor i en lägenhet från 1930 och hallen är liten, 3m lång och 1,40m bred och leder rakt in till öppet kök och vardagsrum. På ena väggen infällda garderober, på andra en stor enkel spegel för att förstora. Golvet ett tråkigt -80tals klinker i olika ljusgrå färger. Högt till tak och alla ytor är vita. På golvet en svart sisalmatta för att gömma golvet, framför spegeln en träfärgad gammal tvättpall, ytterdörren är rödbrun. Vilken tapet alt kall väggfärg som förstorar ska jag välja? Hur får jag det ombonat och lyxigt, detta lilla men ack så viktiga rum?
  Tusen tack på förhand.

 4. Emelie skriver:

  Hej och tack för en fin och inspirerande blogg! Jag har precis köpt en nyproducerad lägenhet med högt i tak och öppen planlösning. Det jag skulle behöva hjälp med är hur jag ska göra med gardiner. Det är tre fönster varav ett är vid diskbänken och de andra är i vardagsrum resp. hall som alltså hänger ihop alla tre. Ska jag ha likadana gardiner, helt utan, ska man hänga gardinerna ända från taket även när det är stort avstånd mellan tak och fönster? Tacksam för tips!

 5. Å va kul!
  Jag önskar ju att se och höra mer av dig, för jösses vilken inspirerande person du är:))
  Jo, jag funderar ju på vårt sovrum som just nu är i behov av omtanke. Eftersom vi just renoverat vardagsrummet och lagt massor av energi o kosing där får jag ändå vänta. Men dina bästa tips sen. Vad ska man tänka på?
  Du tipsade om färgskalan vitt, svart och blått. Jag tänker då Lexingtonblått, men vackra krukor i fönstret och en vacker större lampa.
  vi har gaderober runt om vilket inte ger så sor plats till sängbord utan vi har två som ser ut som ett T på väggen. Jag tänker en matta på golvet under sängen, vilken färg ska vi välja? Gardiner ska vi ha tjocka mörkläggningstyger för jag har svårt att sova. Vilken färg ska vi välja? gjorde svarta till tösen, men blir det för hårt i vårt sovrum?

  Till hösten kommer du att köra inredningskurser då tror du? Vet du vart då i sf?

  Massor av frågor, men det gäller att passa på;-)
  Ha de gott!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..