Fixa sovrummet!

Bildkollage: Simplicity / Jannice Wistrand

Nyheten från Sandberg i vänstra hörnet i mitt kollage fick mig att gå igång med en sovrums moodboard! Tapeten finns i kollektionen Brunnsnäs och finns i butik 1:a september.  Jag valde svala toner i sovrummet som ger ro för själen och en god nattsömn. Allt utom tapeten då, är från Åhléns. Jag tycker de har fina saker till bra pris. Hoppas det kan inspirera er! Jag fortsätter mitt marathon med att svara på alla frågor! Kommer som ett inlägg när det är klart så att alla kan se det.

Önskar er en fin dag!

Kramar Jannice

 1. Å massor av fint som jag ska lägga på minnet 🙂 Just den bänken tänkte jag att vi med ska ha, fast kanske svart.
  Ha en riktigt fin midsommar!
  Kram Anna

 2. Plötsligt fick korgen (liknande den på ditt moodboard) som jag undrade varför jag köpt och inte hittat någon givet ställe för, en plats. I sovrummet såklart! Dina vackra och inspirerande bilder och generösa inspirationstexter gör mig glad.Tack, Jannice!

 3. Så fint! Jag vet inte varför riktigt. ..men hittills har blått inte fått komma hem till mig. Jag är i grunden en ” grönis”, men tycker att det är svårt att matcha olika gröna nyanser… skulle älska en moodboard i den lugna, gröna, skalan någon gång framöver. Skulle vilja ha grönt men vet inte hur jag ska börja…det enda som är klart i mitt sovrum är det slipade betonggolvet, en hel rad med vita garderober på ena sidan sängen samt en hel fönstervägg framför sängen. ..med utsikt över trädgården. ..grönt i grönt ?

 4. Väldigt,väldigt fint 🙂
  Perfekta färger i ett sovrum och jag har alltid älskat blått och kommer aldrig sluta göra det….och då är det ju toppen med sån här inspiration…..;)
  Ha en trevlig onsdag <3

 5. Jättefint!
  Jag ser också gärna en moodboard i färgen grön.
  Hur gör man en moodboard? Börjar man med färgen, stilen, ett speciellt föremål eller hur ska man tänka? Känner mig lite som en inredningsanalfabet 🙂

 6. Så fint. Precis min färgskala. Är på väg att planera nytt sovrum och blev så glad när jag såg detta.
  Tack för fin blogg med massor av inspiration
  Helene

 7. Fina bilder. Du tipsade i frågestunden om tapeten Grace från Sandberg i svagt turkos i en hall. Skulle du ha vita eller mörka hallmöbler till den?

 8. Fint var detta! Vi har liknande färger i vårt sovrum men jag får inte till det med överkast. Och det är ju inte alltid man har de snygga färgmatchade lakanen rena 🙂 Hur tänker du där? Tack för inspirationen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..