Garderobsinspiration

Söndag och här blir det lyxig förmiddag, för min frisör Jenny kommer hit hem och fixar mig! Åker ju annars 8 mil enkel för att få håret gjort, men idag får jag alltså finbesök inför veckans galej.

Efter loppisen jag hade för någon vecka sedan är garderoben nu rensad och det känns gudaskönt. Några små inköp står på listan inför sommaren, annars väntar jag till hösten kommer. Är inte mycket för sommarmode. Tycker det är svårt att känna mig klädd och snygg, och så är det så kort period. Försöker tänka smart och använda årets kläder fast på nytt sätt och med andra kombinationsmöjligheter.

Mitt tips är att satsa på basplagg för att få en optimal och dressad look inför sommaren. Som duktiga bloggaren Nina Holst, Stylizimo gjort här. Basplagg går som ordet själv säger, i basfärger som svart, beige, vitt, grått, brunt och marint. Enkelt att kombinera, hållbart och fungerar året runt. Förnya med en färgglad topp, kul halsband eller scarf, eller varför inte ett par kulörta skor. 

Smart tips! Använd Ikeas handdukshållare till glasögon, skärp, halsband och högklackade skor.

En bricka med din favoritparfym, en blomsterkvist, vackra smycken och en god lotion gör ditt sovrum eller garderob extra lyxig.

Bilder: Nina Hols, Stylizimo.com

Häng kläderna färgkoordinerat och i typordning; skjortor, klänningar,jumprar osv för sig.

Önskar er en fin söndag! Här skiner solen, men om det regnar på er, varför inte ta en titt i garderoben och rensa lite och göra en inventering av plaggen där hemma. Det ger plats åt ny energi för själen och nya kombinationsmöjligheter för dina ourfits!

Ha en fin söndag!

Kramar Jannice

 1. Om du skulle se klädkaoset i mitt sovrum skulle du få mardrömmar. Jag tror jag behöver en hel vecka – eller ett större hus – för att komma iordning.

 2. Åh, Gud så sugen jag blir på att ta tag i det här med klädförvaring. Det är bara det att det känns övermäktigt att börja…..
  Men, tack för perfekt inspiration! Hoppas jag ”får tummarna ur…”

  Skön sommar önskas Dig!

 3. I simply want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and certainly enjoyed you’re blog. Very likely I’m want to bookmark your blog . You definitely come with great writings. Many thanks for revealing your blog.

 4. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

 5. Great paintings! This is the kind of info that are supposed to be shared around the web. Disgrace on the seek engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 6. We merely desire to reveal to you that I am beginner to having a blog and totally loved your information. Probably I am prone to store your webpage post . You indeed have lovely article writing. Love it for discussing with us your site report.

 7. It’s actually practically unthinkable to see well-educated men or women on this niche, even though you appear like you comprehend the things that you’re posting on! Many Thanks

 8. We just need to advise you that I am raw to putting up a blog and genuinely liked your review. Most likely I am most likely to save your post post . You simply have great article writing. Be Thankful For it for expressing with us your web information.

 9. I really hope to inform you you in which I’m really new to blog posting and undeniably admired your report. More than likely I am probably to save your webpage post . You absolutely have fabulous article writing. Be Thankful For it for sharing with us your web article.

 10. It really is mostly unattainable to come across well-qualified viewers on this area, unfortunately you appear like you understand the things you’re raving about! Many Thanks

 11. It certainly is mostly unattainable to come across well-qualified viewers on this niche, regrettably you come across as like you comprehend those things you’re raving about! Thanks A Lot

 12. It really is almost extremely difficult to see well-aware visitors on this issue, nevertheless you come across as like you realize the things that you’re preaching about! Regards

 13. It’s near extremely difficult to come across well-updated people on this issue, although you seem like you be aware of those things you’re raving about! With Thanks

 14. You’ll find it practically not possible to see well-qualified viewers on this content, but you appear like you fully grasp those things you’re preaching about! Appreciation

 15. My Partner And I merely intend to show you in which I’m just new to online blogging and pretty much liked your webpage. Probably I am prone to save your blog post . You certainly have great article material. Appreciate it for giving out with us your domain report.

 16. It’s almost impossible to encounter well-qualified men and women on this content, in addition you come across as like you be aware of what exactly you’re indicating! Appreciation

 17. I only had to thank you very much once once again. I’m not specific what I could possibly have followed inside the absence of your type of concepts contributed by you concerning my theme. It essentially was a frightful difficulty for me, nevertheless finding out the quite professional manner you resolved the issue forced me to jump over joy. Now i’m thankful for the operate and even hope that that you are conscious of an awesome job you’re accomplishing training people today these days thru your weblog post. I know that you may have never got to know any of us.

 18. I am no longer certain the place you are getting your information, but great topic. I must spend a while finding out more or understanding more. Thanks for fantastic info I used to be searching for this info for my mission.

 19. Hello, really fascinating post. My sister and I’ve been searching to discover thorough ideas about this type of stuff for a time, but we could not until now. Do you consider it is possible to create several youtube videos concerning this, I do believe your internet weblog will likely be far far more thorough should you ever did. In any other case, oh well. I’m going to be checking on this web-site within the forseeable future. E-mail me to sustain me up to date. granite countertops cleveland

 20. What i don’t understood is if truth be told how you are not actually a lot more smartly-liked than you may be now. You’re very intelligent. You recognize therefore considerably relating to this topic, produced me in my opinion believe it from a lot of various angles. Its like men and women are not interested except it is something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs outstanding. Always care for it up!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..