Garderobsinspiration

Söndag och här blir det lyxig förmiddag, för min frisör Jenny kommer hit hem och fixar mig! Åker ju annars 8 mil enkel för att få håret gjort, men idag får jag alltså finbesök inför veckans galej.

Efter loppisen jag hade för någon vecka sedan är garderoben nu rensad och det känns gudaskönt. Några små inköp står på listan inför sommaren, annars väntar jag till hösten kommer. Är inte mycket för sommarmode. Tycker det är svårt att känna mig klädd och snygg, och så är det så kort period. Försöker tänka smart och använda årets kläder fast på nytt sätt och med andra kombinationsmöjligheter.

Mitt tips är att satsa på basplagg för att få en optimal och dressad look inför sommaren. Som duktiga bloggaren Nina Holst, Stylizimo gjort här. Basplagg går som ordet själv säger, i basfärger som svart, beige, vitt, grått, brunt och marint. Enkelt att kombinera, hållbart och fungerar året runt. Förnya med en färgglad topp, kul halsband eller scarf, eller varför inte ett par kulörta skor. 

Smart tips! Använd Ikeas handdukshållare till glasögon, skärp, halsband och högklackade skor.

En bricka med din favoritparfym, en blomsterkvist, vackra smycken och en god lotion gör ditt sovrum eller garderob extra lyxig.

Bilder: Nina Hols, Stylizimo.com

Häng kläderna färgkoordinerat och i typordning; skjortor, klänningar,jumprar osv för sig.

Önskar er en fin söndag! Här skiner solen, men om det regnar på er, varför inte ta en titt i garderoben och rensa lite och göra en inventering av plaggen där hemma. Det ger plats åt ny energi för själen och nya kombinationsmöjligheter för dina ourfits!

Ha en fin söndag!

Kramar Jannice

  1. What i don’t understood is if truth be told how you are not actually a lot more smartly-liked than you may be now. You’re very intelligent. You recognize therefore considerably relating to this topic, produced me in my opinion believe it from a lot of various angles. Its like men and women are not interested except it is something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs outstanding. Always care for it up!

  2. Hello, really fascinating post. My sister and I’ve been searching to discover thorough ideas about this type of stuff for a time, but we could not until now. Do you consider it is possible to create several youtube videos concerning this, I do believe your internet weblog will likely be far far more thorough should you ever did. In any other case, oh well. I’m going to be checking on this web-site within the forseeable future. E-mail me to sustain me up to date. granite countertops cleveland

  3. magnificent issues altogether, you simply won a new reader. What might you suggest about your post that you simply made a few days ago? Any sure?

  4. I am no longer certain the place you are getting your information, but great topic. I must spend a while finding out more or understanding more. Thanks for fantastic info I used to be searching for this info for my mission.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..