Förvaring & minneslåda

En titt in i Charlies rum denna morgon! Tänkte jag skulle köpa en ram till en jättesöt plansch som kom med posten häromdagen från Rebell Walls. Kommer passa perfekt i hans rum och på tapetsidan! Sen ett extra plus föra att den fyller en bra funktion då den innehåller alfabetet.

Söta askar, lådor och boxar kan man inte få för mycket av i ett barnrum. Blir dekorativt i sig och så döljer de allt ”clutter”. 

Bilder: Simplicity

Dessa söta lådor är från House Doctor och finns hos Förvara. Perfekta gömmor för barns pyssel, pärlor, pennor etc.

En lite större låda har jag som minneslåda där jag samlar Charlies teckningar, saker från dagis och annat fint han pysslar ihop. Nä, man kan inte spara allt. När han blir äldre går vi igenom den kontinuerligt och tittar på sakerna och kanske sparar 2 av 10 teckningar från samma år. 

Dagens inredningstips – MINNESLÅDA

  • Köp en lite större låda för minnen, som kan stå framme och som ni lätt kan kika i (annars är det meningslöst att ha en). 
  • Titta i den kontinuerligt. 
  • Rensa undan efter hand och spara godbitarna, för det behövs ju faktiskt inte 1 teckningar på samma gubbe, en är lika stort minne som 20 i framtiden och det kommer bli många teckningar och pyssel genom åren.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice