Bästa inredningstipset!

Bild: Pinterest

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Ett enkelt tips att få en lyckad möblering är att placera möblerna ut i rummet. Då frigörs plats till vackra bord och annan förvaring runt om istället. Som här, en sittgrupp i mitten av rummet. Ett vackert sideboard i mässing som ger karaktär till rummet.

Även flödet i rummet blir något helt annat. Rummet kan andas och alla väggar får vara med. Man kan gå fram till bordet bakom, göra ett vackert stilleben, liksom gå fram till fönstret kika ut eller pyssla med växterna utan att det står någon möbel framför.

Se också så vackert man jobbat med den neutrala färgsättningen. Man har tillsatt ett mörkare träslag samt mässing för att ge värme till det annars beige och vita. Växtligheten i form av rejäla buketter och maffiga krukväxter ger liv åt rummet.

Lovely!

Kram Jannice

 1. Tack för tipset! Vill bli lite modigare när det gäller placeringen ut i rummet. Nästa veckan flyttar vi till det nya huset och jag har ingen aning hur sofforna ska placeras. Egentligen had jag tänkt att ha dem längs väggarna, men nu är jag säker paa att vi ska prova olika möjligheter…
  Önskar dig underbara semesterveckor.
  Lena

 2. Helt i min smak! Så snyggt! Synd bara att vi inte kan möblera så i vårt vardagsrum.
  Kram, Gunilla

 3. Hej

  Jag omger mig gärna med böcker. Vill ha mina böcker framme, jag ser inga böcker hemma hos dig. Hur tänker du med böcker i inredningen. Skulle vara kul med lite inspiration i ämnet.
  Åsa

  1. apropå böcker finns det en jättebra bokcirkel som blogg och på facebook nu som heter LÄS MER: http://lasamer.wordpress.com/ Där kan man gå ihop och läsa en bok med en väninna och skriva vad man tycker om nån speciell bok eller författare.

  2. Vi har böcker, men ofta mer vackra, titta i flera gånger böcker. Böcker vi läser, om det inte är favorit, ger vi vidare . Läser sällan en bok fler ggr så de får helt enkelt gå till ngn annan. kram jannice

 4. superbra tips, ska fundera på att möblera så mera, ger ett mer ombonat intryck. Vilket ursnyggt mässings bord! Är det ngn som vet varifrån det kommer? mvh Katja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..