Min vy…

Bild: Simplicity

Med ryggen mot huvudentrén och med objektivet mot grinden och ingången till vårt hus och trädgård. Nu vet ni vad jag möts av om mornarna. Den gamla kullerstenen som vi sparade och la om i ett mjukt välkomnande mönster. Gräs möter bambu, som möter kantnepeta och lammöron. I klättrställningen till höger växer en rosa klätteros och jämte den en yvig blålila klematis.

Borta vid grinden växer klätterrosen och ger en underbar doft och färg mot den grågröna kulören. Här ligger också kärlekshörnan när jag gjorde en Bagua enligt Feng Shui, så vad kan passa bättre än en rosenbåge som välkomnar och förenar med sin romantiska färg och prakt.

Önskar er en fin torsdag, idag packar vi väskan och beger oss hemåt mot Skåne igen efter härliga dagar i Småland. Längtar efter att få gå en runda i trädgården när vi kommer hem. Se vad som hänt. När kvällen kommer sticka fötterna i trätofflorna och bara strosa runt bland växterna nypa av en vissen blomma eller två och känna att man förvaltar och pysslar om dess skönhet. Det är lycka det.

Kramar Jannice