Fönsterdekoration

Bild: Simplicity

.

I trapphusfönstret som vätter ut mot vår hall finns några föremål som skänker eftertanke. En urna där vi lägger i våra önskningar och ljus som vi tänder om kvällarna. Jag hittade även denna fantastiska trädekoration från Kamelo hos My Habitation för lite sedan. För ett år sedan såg jag en liknande i Malene Birgers hem och har letat efter en sådan dekoration sen dess. Perfekt sätt att lugna chiflödet mellan rummen och fönstren. Rundar av och mjukar upp. Runda cirklar enligt detta kallas för Ming Tang i Feng Shui och har alltid god inverkan på energiflödet. 

Önskar er en fin dag. Här är väskorna packade och vi drar ner några dagar till Brantevik och hälsar på Anna med familj! Ska bli supermysigt!

Kram Jannice

 1. Så snyggt!
  Var har du köpt den orientaliska lyktan? Letar efter en sådan men hittar inte…
  Tack och kram!

 2. Annika skriver:

  Såg de här fina trädekorationerna när jag var på Rialto Living i Palma men det blev inget köp då. Kanske skulle beställa nu i stället.

 3. Kajsa skriver:

  Åh, jättefin! Ska in på deras hemsida och spana på en egen. Runt, runt, runt <3 Tack för svaret på kommentaren. Det kan nog stämma med att jag har mycket eld inom mig just nu. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..