Stilleben Semester Skåp

Godmorgon! Sista semesterveckan för mig! Maken började jobba i morse, men lilleman och jag semestrar en vecka till. Idag tar vi med oss badkläder och picknick och träffar två Annor med barn i Skälderviken, i ett hus som ligger magiskt vackert och som just nu renoveras för fullt. Lovar att jag ska visa er bilder på bloggen från detta ställe framöver.

Bilder: Simplicity

Igår var jag på Marie Olsson Nylander (den duktiga stylisten ni vet och även hon som är modell på tavlan med fågeln på ryggen i vårt tvrum). Hon hade loppis i sin trädgård och jag kan säga att det var inte bara jag som var där. Pjuhhh…. vad folk men oj så mycket udda personliga saker och vackra ting att titta på! Och där stod det, även om allt var nästan sålt, så stod det där och väntade, först trodde jag det var undanlagt men icke! Det var till salu! Skåpet till vårt allrum, som kommer komplettera och passa perfekt till stilen som ni ser ovan. Skåpet är 30-talsstil, brunt med lagom krusiduller och i sann Gatsby anda. Tänk vad härligt det är när man inte stressar utan väntar fram något till sin inredning. Man blir så mycket gladare och säkrare på sin stil när man verkligen hittar rätt. Det känns i maggropen, och det kommer inte bli något jag byter ut efter ett år eller två. Tålamod är inte bara fiskarns bästa vän, utan även inredningens.

Det kommer bild mina vänner, men kameran dog och batteriet måste laddas så det får faktiskt bli en cliffhanger!!!

Ha en fin måndag och start på denna sista julivecka!

Kram Jannice

Inköpsställen: Tavlor, de ni ser i bild är alla från Ikea. Krukor, Västra Ströö. Caesar, Apotekarns trädgård. Fågelbur, My Habitation. Skänken är från Indiska.