Tips för liten hall

Bild: Ikea

.

Smart lösning i liten hall. Skoställ med dold förvaring som också kan fungera som liten hylla för ett ”årstidsbord”. Fint med doftljus en liten vas med en blomsterkvist och något annat som berör. En långsmal spegel som ger illusion av en större hall och som följer upp linjerna. Där spegeln slutar, avslutar man med en hylla för förvaring av väskor, korgar till vantar och mössor exempelvis. Väggytan mellan hylla och skoställ blir en perfekt plats att dekorera med personliga tavlor. Förslagsvis hänger man upp dem på väggen (istället för som här, lutar dem mot väggen), då tar det mindre plats.

Dold förvaring, A och O i en hall…. Och skostället kan ju även fungera till förvaring av sjalar och annat, bara bestäm vilken som är vilken.

Önskar er en fin sista dag på denna julimånad. Hjälp! Nu är ju sommaren nästan över. För mig ligger det en viss sorg över augusti. Kvällarna blir mörkare och kyligare igen och grönskan i trädgården mörknar. Jag vänder det till en jobbmånad som sporrar, med massa nytt, Formex, och planerar inför kommande jobb och föreläsningar, samt tjuvkikar på höstmode och mysiga inredningar.

Solen skiner dock och värmen håller i sig så vi får väl ta oss ner till stranden lite senare.

Kram Jannice